GTX 780 Ti ile GTX 980'deki gibi 1080P ekranda 4K oyun render edebilir miyim?

DSR dediğimiz olay SSAA(Super Sampling Anti Aliasing) dır aslında. Çok eskiden beri AMD kartlarla dahi yapılabilmektedir. Yapılması biraz tecrübeli kişilerin işidir. Bildiğim linkler var fakat şuan mobildeyim o yüzden atmam çok zor, pc yi açınca atarım. Yakında sürücü desteği gelir zaten.
İnşallah gelir zaten pek de özel birşey değil anladığım kadarıyla.

Nvidia Denetim Masası'na girdikten sonra, 3D Ayarların Yönetilmesi'ne tıklayın, oradan DSR Factors - Off olduğunu görürsünüz. Oradan OFF bölümüne gelerek bütün seçenekleri ekleyin, bu durumda FHD'den 4K'ya herşeyi seçebilirsiniz, ben bu şekilde deniyorum ama belirgin bir fark göremiyorum. Oyundaki HUD ve OSD'ler küçülüyor, çok ufak netlik oluşuyor. Değer mi siz karar verin.

Nvidia Denetim Masası'na girdikten sonra, 3D Ayarların Yönetilmesi'ne tıklayın, oradan DSR Factors - Off olduğunu görürsünüz. Oradan OFF bölümüne gelerek bütün seçenekleri ekleyin, bu durumda FHD'den 4K'ya herşeyi seçebilirsiniz, ben bu şekilde deniyorum ama belirgin bir fark göremiyorum. Oyundaki HUD ve OSD'ler küçülüyor, çok ufak netlik oluşuyor. Değer mi siz karar verin.
ne yazık ki bulamadım bir update gelmiş driverlere onu güncelleyip bakıcağım :)

yeni gelen update ile sorunum çözülmüş oldu lütfen cevap yazmayın :)

dsr.jpg

"This driver brings support for Dynamic Super Resolution (DSR) to certain Kepler and Fermi desktop GPUs.

Bu güncelleme ile benim GTX780'ime geldi DSR. Bu ayarlarla sizler de bakabilirsiniz.

Bu durum az önce LoL'de başıma geldi Eşya satın almak istediğimde, pencere ekranı aştı. Seçeneği ne yaptınız peki 4K yapınca bende küçülüyor. :) Oyunu kapatıp, Nvidia Experience üzerinden çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğü yapın, ardından oyuna girin ayarlardan değiştirin.

Bu durum az önce LoL'de başıma geldi Eşya satın almak istediğimde, pencere ekranı aştı. Seçeneği ne yaptınız peki 4K yapınca bende küçülüyor. :) Oyunu kapatıp, Nvidia Experience üzerinden çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğü yapın, ardından oyuna girin ayarlardan değiştirin.
pekala :D

tamam league of legends'de sorun yok Shadow play minnacık oradan 4k olduğu anlaşılıyor :D
Edit: nesne boyutları aynı kalsa ne güzel olurdu :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı