GTX 780 veya R9 290 550W Yeterlimi ?

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 5.310
Yahu sen benim dediğimi anlıyor musun? Corsair 200R fiyatına git Zalman Z3 + Zalman ZM-600LX al diyorum. Evet, çalıştırır GTX780'i.

Hocam ben Corsair 200R daha çok sevdim o yüzden üzerinde duruyorum. Sade kasaları daha çok severim. Pencereli ve ışıklı fanları sevmiyorum. Dış görünüş meraklısı değilim. Bir yerde dursun işini görsün o yüzden. Yani bu 550W çalıştırır mı diyorsun ?

İstediği kadar çalıştırsın, ben önermiyorum.

GTX780 250W güç tüketiyor, hadi yük altında desek 275W'a fırlasın.
i7-4790 84W güç tüketiyor. Elde kaldı 145W.

RAM, HDD, PCIe yuvaları, USB portları falan derken ordan da bir 50W gitse, anakart için de bir 50W desek, elde kalır 45W.

Not: Aynı fiyata, daha yüksek verim alınacak bir seçim varken, Corsair alma.

O çalıştırdığı PSU Gold sertifikalı. Çalıştırması normal.
Ama onunki gold.

Gold olması neyi değiştirir ki ? Sadece onunki şebekeden daha az güç çekiyor ve daha az ısınıyor. Tek fark bu. Buda benim için bir problem değil.

İstediği kadar çalıştırsın, ben önermiyorum.

GTX780 250W güç tüketiyor, hadi yük altında desek 275W'a fırlasın.
i7-4790 84W güç tüketiyor. Elde kaldı 145W.

RAM, HDD, PCIe yuvaları, USB portları falan derken ordan da bir 50W gitse, anakart için de bir 50W desek, elde kalır 45W.

Not: Aynı fiyata, daha yüksek verim alınacak bir seçim varken, Corsair alma.

İlla Zalman al diyorsun :( Yav gene o kadınla beni tartışmaya sokacaksınız. Kadın tutturmuş sığmıyor diye. Enine sığar mı bari ?

Yahu sığıyor, kim sığmıyor diyor ya?

R9 290 toplasan bir 29.5-30cm yer alacak.

Zalman-Z3-Plus-Wm%C4%99trze-obudowy.jpg

Gold olması neyi değiştirir ki ? Sadece onunki şebekeden daha az güç çekiyor ve daha az ısınıyor. Tek fark bu. Buda benim için bir problem değil.

İlla Zalman al diyorsun :( Yav gene o kadınla beni tartışmaya sokacaksınız. Kadın tutturmuş sığmıyor diye. Enine sığar mı bari ?
Resmi götür anlar o.

550w 80+ bronze sertifikalı olan PSU'larda yeterli olur diye düşünüyorum. OC ile de uğraşmayacaksın. Ama 750W almayı düşünürsen de, sıfır Corsair CX750M mevcut elimde. Satılık bölümünden ulaşabilirsin. Ancak tekrar söylüyorum sistem için 550W yeter gibime geliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı