GTX 780 veya R9 290X

@Silinen üye parasına bakılsaydı bu hayatta 10.000 tllik titan z daha iyi olurdu şu an size şunu söyleye bilirim amd ekran kartlarında kötü deneyimim varki karşı çıkıyorum daha adamlar ekran kartı için güncelleme bile vermiyorlar çok saçma merak etmeyin ilerde o amd ekran kartıda geçilir :D :p

@Silinen üye bey şuanki cahilliniz tavan yapmış durumda. Nvidia'nın en düşük ekran kartlarıyla şu anki AMD'nin orta seviyeleri ile aynı performans alıyorum. Ekran kartım Nvidia Geforce FX 5500 ile şuan Amd Radeon HD 8570m ile aynı performans alıyorum. Lütfen uzatmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye parasına bakılsaydı bu hayatta 10.000 tllik titan z daha iyi olurdu şu an size şunu söyleye bilirim amd ekran kartlarında kötü deneyimim varki karşı çıkıyorum daha adamlar ekran kartı için güncelleme bile vermiyorlar çok saçma merak etmeyin ilerde o amd ekran kartıda geçilir :D :p

"AMD ekran kartları için güncelleme vermiyor." sözü, öcü gibi bir şey. Gerçek değil; ama bilmeyenleri korkutuyor.

Arkadaşa diyecek bir şey bulamıyorum. Ne olursa olsun, "M" olan bir ekran kartı karşılaştırmış zaten. Ki, hala AMD güncelleme veremedi diyor.

Zaten kendisinin yaşı belli oluyor. Ayrıca ceza da yemiş, bilip araştırmadan konuşuyorlar. Güncelleme vermedi diyor, sanıyorki gidip güncellemyi alıyorsun. Ah arkdaşım ah AMD nin sitesine girip bi baksan en güncel sürücüleri zaten görürsün de neyse ben birşey demiyeceğim.

Şu anki durumuzu özetleyen küçük bir çalışma. :)

AMD_E_RGB.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı