GTX 780 veya R9 290X

R9 290X al derim.
@Silinen üye bey şuanki cahilliniz tavan yapmış durumda. Nvidia'nın en düşük ekran kartlarıyla şu anki AMD'nin orta seviyeleri ile aynı performans alıyorum. Ekran kartım Nvidia Geforce FX 5500 ile şuan Amd Radeon HD 8570m ile aynı performans alıyorum. Lütfen uzatmayın.
Masaüstü ekran kartı ile mobil ekran kartını karşılaştırmak bence büyük bir başarı (!) . Ayrıca nasıl güncelleme çıkmıyor 8570M'ye ? 5650 (mobil) ekran kartına sahip laptobumda bile 14.7 kullanıyorum. :D
 
Bence GTX 780 çünkü Shadow-Play var ve dikkat edersen Recep Abi ve Ali Abi sistem toplarken genellikle Nvidia tercih ediyorlar ama yinede tercih senin.
 
Kesinlikle R9 290X . Bir Nvidia/Asus bileşeni kullanıcısı olarak. Fakat bu ekran kartının Asus modelini almanızı tavsiye ederim.

Bence GTX 780 çünkü Shadow-Play var ve dikkat edersen Recep Abi ve Ali Abi sistem toplarken genellikle Nvidia tercih ediyorlar ama yinede tercih senin.
AMD'nin Gaming Evolved App adlı aynı GeForce Experience gibi bir yazılımı var. Onda da Broadcasting yapabiliyorsun.
 
R9 290X PCS+ alın. Çok iyi bir soğutmaya sahiptir. Sapphire'nin TOXİC soğutması güzel fakat çok ses yapıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı