GTX 780 veya R9 290X

@ShiroiS bilgisizliğin burada belli oluyor. Dünyanın en hızlı ekran kartı şuan AMD R9 295x2 dir ki fiyatı 5 bin liradır. Buna karşılık olarak Nvdia, Gtx TitanZ yi çıkardı ama r9 295x2 ye bile yetişemedi ki fiyatı 10 bin lira. Siz biraz araştırma yapın buraya sonra gelin.

@Silinen üye parasına bakılsaydı bu hayatta 10.000 tllik titan z daha iyi olurdu şu an size şunu söyleye bilirim amd ekran kartlarında kötü deneyimim varki karşı çıkıyorum daha adamlar ekran kartı için güncelleme bile vermiyorlar çok saçma merak etmeyin ilerde o amd ekran kartıda geçilir

Ben sana birşey demiyeceğim ne kadar bilgisiz olduğun ortada o yüzden konuyu uzatmayacağım. Madem ileride geçilirdi neden Nvdia geçemedi üstelik r9 295x çıktıktan sonra titanz yi çıkardılar.

@Silinen üye bey şuanki cahilliniz tavan yapmış durumda. Nvidia'nın en düşük ekran kartlarıyla şu anki AMD'nin orta seviyeleri ile aynı performans alıyorum. Ekran kartım Nvidia Geforce FX 5500 ile şuan Amd Radeon HD 8570m ile aynı performans alıyorum. Lütfen uzatmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

"AMD ekran kartları için güncelleme vermiyor." sözü, öcü gibi bir şey. Gerçek değil; ama bilmeyenleri korkutuyor.

Bir kere laptopuma güncelleme veremediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşa diyecek bir şey bulamıyorum. Ne olursa olsun, "M" olan bir ekran kartı karşılaştırmış zaten. Ki, hala AMD güncelleme veremedi diyor.

Zaten kendisinin yaşı belli oluyor. Ayrıca ceza da yemiş, bilip araştırmadan konuşuyorlar. Güncelleme vermedi diyor, sanıyorki gidip güncellemyi alıyorsun. Ah arkdaşım ah AMD nin sitesine girip bi baksan en güncel sürücüleri zaten görürsün de neyse ben birşey demiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…