Çözüldü GTX 780 vs 970 Strix?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş gtx 970 den 980 e atlamanın manası yok diyelim ki video tamam açtı.Sizin inadınız gtx 970 yönünde hadi gtx 970 kanıtı bulun burda konuyu değiştirmeye çalışıp inat edeceğinize gtx970 4k da falan oynatamaz oyun moyun.Gidiyorum ben iyi forumlar.

Zaten oynatamaz, oynatmamalı da. R9 295x2'ye o kadar para verip de 4K'da zar zor oynanırken, burada böyle lüzumsuzca bir şey söylenmesi ayıp yani :)

@MelihPC Daha neyin savunmasını yapıyorsunuz ? Adamlar testini yapmış. İnternette biraz daha detaylı araştırma yaparsan görürsün.

Attığım videoya bakabilirsiniz. Aynı işlemci aynı ekran kartı kullanılmış. Arada 30 FPS fark varsa, attığım videodaki kişinin sistemi sistem değil mi ? :)

Yahu kardeşim anlatamıyorum herhalde siz gtx 970 in 4k da açacağını söylüyorsunuz gtx 980i söylemiyorsunuz ki.Hadi bulun gtx 970 4k da kanıtı tamam diyeyim oynatıyormuş ben haksızmışım ama siz gtx 980 e atlıyorsunuz gtx970 oynatamaz 4k da.Anlamada bir probleminiz mi var yarım saatır gtx 980 hani oynattı diyorsunuz.

@dragneel55 O zaman bu'da GTX 980 değil ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hâla bilinçsizce yorum yapmakta üstünüze yok. Graphics setting kısmında görür iseniz, Refresh Rate seçeneği 29 Hz. Uzatmanın bir mânası yok, iyi forumlar.

@MelihPC Benim anlamadığım nokta şu. Zaten GTX 980'i siz 3.5 GB VRAM'den dolayı 4K'da açamayacağını söylemediniz mi siz ? GTX 980'in 4GB'lık belleğinden sadece 3.6 GB'ını 4K full ayarlarda kullanıyor. Birkaç ayarı kısarak oynanabileceğini söylemeye çalışıyorum.

@MelihPC Benim anlamadığım nokta şu. Zaten GTX 980'i siz 3.5 GB VRAM'den dolayı 4K'da açamayacağını söylemediniz mi siz ? GTX 980'in 4GB'lık belleğinden sadece 3.6 GB'ını 4K full ayarlarda kullanıyor. Birkaç ayarı kısarak oynanabileceğini söylemeye çalışıyorum.
GTX 980'de VRAM sorunu yok GTX 970'te VRAM sorunu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı