Çözüldü GTX 780 vs 970 Strix?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@MelihPC Benim anlamadığım nokta şu. Zaten GTX 980'i siz 3.5 GB VRAM'den dolayı 4K'da açamayacağını söylemediniz mi siz ? GTX 980'in 4GB'lık belleğinden sadece 3.6 GB'ını 4K full ayarlarda kullanıyor. Birkaç ayarı kısarak oynanabileceğini söylemeye çalışıyorum.

Hiç güleceğim yoktu :) :)

Bırak vram ı gtx 970 in gpusu yetmez bile kardeşim.Ayrıca o dediğiniz vram işi öyle de olmuyor.Tamam belki gta 5 oynatacak.Ama oyunların gereksinimleri gittikçe artıyor.Neyse size gt210 la iyi GTA 5 ler.Ayrıca şimdi kıvırtmayın demin gtx980 oynatamaz dedin al oynatıyor demiştin.Şimdi farklı bir konuya değinmeye başladın neyse ben gidiyorum.Herkese iyigünler,iyi forumlar.

Ayrıca bellek sorunu gtx 980 de var demedim gtx 970 de var dedim yeterli bilgiye sahip olmadan yorum yapmayalım lütfen.

Neyse tekrardan iyi forumlar ben asıl konuya cevabımı verdim.Bence gtx 970 alınmalı.Hadi iyi günler.

GTX980 bir oyunu 4k'da akıcı oynatıyorsa GTX970'de o oyunu akıcı oynatacaktır. Aralarında devasa bir fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet oynatıyor gt9800 alın takın o da oynatır herkese iyi forumlar daha fazla yazmıyorum artık.

Arkadaşım sen baştan beri bana GTX 970'in 3.5 GB VRAM'inden dolayı 4K'da yetersiz kalacağını belirtmişsin. GTX 980'in 4 GB'lık belleğinden bile 3.6 GB'lık bir kısmını kullanıyor. Birkaç ayar kısılarak oynanabilir diyorum ben. Sen hiç oynatmaz diyorsun. Bir karar ver.

Bence 2-3-4 ve 5. sayfayı baştan sona tekrar okumalısınız dediğiniz şey için de yukarıda açıklama yaptım.Tekrar yapayım gpu su yetmez 4k ya gtx 970 in üstüne üstlük vram sorunu da olunca iyice yetersiz kalıcaktır.Aartık lütfen daha fazla şey yazmayınız benim fikrim bu yönde okey?

@MelihPC Arkadaş test videosunu atmış. Gördüğünüz gibi sadece GTA 5 değil. Birçok oyunun testi yapılmış. Bütün üst düzey GPU'lar testte yer alıyor. Bence video'yu birkaç kere izlemenizi tavsiye ederim. Olmadı doktora gidin bir gözlük alın öyle izleyin. Birde teste yeni bir göz ile bakın aralarında devasa bir fark var mı ?

Tamam kardeş sus artık tamam mı?Tamam öyle olsun oynatıyor tamam.4K nın yeni devi----->GTX970 evet.Tamam sus artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı