GTX 780 yaptırmaya değer mi?

GururDal

Centipat
Ekran kartım arıza verdi dediklerine göre reballing lazımmış, değer mi yapmaya?

Ekran kartını fiyatına baktığımda birçok yeni çıkan ekran kartından pahalı performans olarak halan yeterli mi?

Bu arada açtım ekran kartını bu şekilde içindeki mavi ilaç mı yoksa toksit mi?

Dosya Ekleri

• IMG20200328224715.jpg
    IMG20200328224715.jpg
    846,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG20200328224728.jpg
    IMG20200328224728.jpg
    715,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG20200328224754.jpg
    IMG20200328224754.jpg
    745,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım arıza verdi dediklerine göre reballing lazımmış, değer mi yapmaya?

Ekran kartını fiyatına baktığımda birçok yeni çıkan ekran kartından pahalı performans olarak halan yeterli mi?

Bu arada açtım ekran kartını bu şekilde içindeki mavi ilaç mı yoksa toksit mi?
Mavi dediğiniz şey termal macun 😀
Isıyı dağıtıcı bloğa iletmeye yarar.

Kart gayet güçlü ama dediğin reballing işleminde kart genelde 2-5 ay arasında yine bozuluyor. O yüzden pek de önermeyeceğım bir işlem.

6 Senedir ordamı o macun :D.

Benım fikrim reballing yapayım kaç paradır biliyor musunuz? Kendimde evde yapamaz mıyım fön makinesi ve ilacıyla.

Abi fıyatı ne kadardır. Yaptırmak zorundayım şu an ekran kartı alamam.
Fırınlama nasıl yapılır evde yapabilir miyim?
Kart cam gibi abi vallahi yazık olur atarsam.

Fırınlama işlemi öyle basit bir işlem değil, daha doğrusu bu işe uzak olanlar için basit bir işlem değildir kendiniz denemeyiniz. Yaptırmak zorunda iseniz fiyat araştırması yapın eğer uçuk fiyatlar verilirse tavsiyem yaptırmamanız yönünde olur çünkü nekadar dayanacağı belirli değil.

Benim elimde olsa iki dakikada hallederim. Derece ayarlı, üflemeli bir havya yeterli bu iş için. Size ne kadar fiyat çekeceklerini bilemiyorum. Kartın ederine göre bir tamir ücreti belirleyin kafanızda. Fazlasını vermeyin. Uzun ömürlü bir çözüm olmaz genel olarak. En ideali reballing işlemi ama onu da yapacak adamı zor bulursunuz.

Abi 2 dakikada hallederim diyon söylede bende halledim.
Sıkıntılı işlermiş havya falan bakım netten yapacak bir şey yok HD graphic 4600 kullancaz artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı