Gtx 7xx-9xx serisi ve R9 2xx Serisi VGA Dalgalanma Yapar mı ?

Onur Kuşçu

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistem toplamaya hazırlanıyorum , monitör alırsam diğer bileşenleri kısmam gerekiyor. Şu anki monitörüm VGA girişli 1440x900 çözünürlüklü 19' bu serilerde dalgalanma yaratır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevremde kullanan var. Bir süre idare edecen artık... Tazeleme hızlarında monitörün dayanacağından yükseğe çıkma... Sınırlarda kal...

@Recep Baltaş hocam benim monitör eski Philips 190C 2007'de almış olmam lazım bu monitörde Dvi çıkışı var bu yeni kartlardaki Dvi çıkışıyla sorun yaratırmı çözünürlüğü 1280x1024 ama sapasağlam hiçbir sorun çıkartmadı bu zamana kadar gittiği kadarda kullanmayı düşünüyorum.

Yorumlar için teşekkürler ,ana parçalardan kısmak yerine bir süre VGA çıkışlı kullansam daha iyi olacak gibi . Uygun dönüştürücü ile dalgalanmayı en aza çekmeye çalışacağım.

Çözmüşsün idare edeceksin... Ben alırken dolar tabi düşüktü monitör DVI girişli olması için neden 20-30 TL. fark veriyorsun dedilerdi... Şimdi sistemi mi en azından DVI kullanıyorum...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı