GTX 850M vs GT 840M

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi sorum açık. Biliyorum GTX 850M' in GT 840M' in oyun performansından iyi olduğunu. Fakat aralarında öyle dağlar kadar fark var mı ? Öyle grafik takıntım yok. Low- Medium arası olsun yeter bana.

Aynı fiyat düzeyine GTX850M almak varken neden GT840M alasınız?

Seni tatmin etmesi hangi oyunu oynayacağına bağlı.

Aynı fiyat düzeyine GTX850M almak varken neden GT840M alasınız?
Asus X550JK' dan bahsediyorsunuz sanırım :) Onu almayı düşünüyordum fakat Windows 8.1 kurulumu güncellemeleri felan derken hiç bilmediğim konular olduğu için cesaret edemedim. Windows 8.1 kurulu olan, GT 840M ekran kartına sahip bir laptop almayı daha uygun gördüm. Sorum şu GT 840M' de beni ultra- high olmasada oyunlarda tatmin eder mi ?
Şimdilik takıntın olmayacak ama mesela (örnek) bir oyunu 840 ile düşük ayarlarda 20 FPS alırken 850 ile 25 30 falan alıp kasmadan oynayabilirsin alabiliyorken kesinlikle 850 almalısın.
Bir sorum daha var. GT 840M' de beni ultra-high olmasada oyunlarda tatmin eder mi ?

Windows kurulu olmadığı için performansı elinizle itmeyin. Bir ton rehberimiz var, bunlar sizin için. Windows 8.1 kurulum rehberimiz de mevcut. Güncellemeyi siz değil cihaz kendisi yapacak.
Dediğim gibi hangi oyunu oynayacağınıza bağlı tatmin etmesi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı