GTX 850M'li notebook harici monitör bağlamak

Checkmate

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi bir GTX 850M ekran kartlı laptopuma harici bir monitör eklemek istiyorum.
Harici monitörü eklediğim zaman herhangi bir performans sıkıntısı (FPS kaybı gibi) çeker miyim ? Bir keresinde HaxBall adlı oyunu oynarken televizyona bağlamıştım ve klavyeden aldığı tepki süresi 1.5 saniyenin üzerindeydi sağ tuşa bastığım zaman neredeyse 1.5 saniye sonra tepkiyordu. FPS oyuncusu olduğum için saniyeler benim için çok önemli, aynı zamanda performans önemli ancak daha rahat oynamak için monitöre ihtiyaç duyuyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI ile bağladığın zaman görüntüyü sadece diğer ekrana verdiğin zaman fark olmaması lazım. (Bilgisayarın çözünürlüğü ile TV'nin ki aynı ise) Genişletmede fps kaybı olur mu bilmiyorum. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olay TV değil. Laptop'u harici bir masaüstüne bağlamak. TV çözünürlüğü oldukça büyük olduğu için mi acaba başka bir oyunda tepkime süresi oldu..
Laptop'ımı harici bir masaüstü monitörüne bağladığım zaman herhangi bir performans kaybı yaşarmıyım ? FPS düşmesi, tepkime süresü vesaire. Eğer yaşayacaksam, yaşamamak için neler yapılmalı..

Başlıkta gördüğünüz gibi bir GTX 850M ekran kartlı laptopuma harici bir monitör eklemek istiyorum.
Harici monitörü eklediğim zaman herhangi bir performans sıkıntısı (FPS kaybı gibi) çeker miyim ? Bir keresinde HaxBall adlı oyunu oynarken televizyona bağlamıştım ve klavyeden aldığı tepki süresi 1.5 saniyenin üzerindeydi sağ tuşa bastığım zaman neredeyse 1.5 saniye sonra tepkiyordu. FPS oyuncusu olduğum için saniyeler benim için çok önemli, aynı zamanda performans önemli ancak daha rahat oynamak için monitöre ihtiyaç duyuyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
konunun üzerinden çok uzun süre geçmiş ama bende laptop'a harici bi mönütör bağlayıp onun üzerinde oyun vs yapmak istiyorum ama oyunlarda tepkime süresi vs. nasıl olur konu süstünden çok zaman geçtiği için belki denemişsinizdir belki denemissreniz bana bilgi verebilirmsiniz

Hocam n'aptınız? Bende de var aynı ekran kartı. Monitör almayı düşünüyorum film/dizi ve oyun için. Tek derdim küçük ekran.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı