GTX 860M Minecraft Ani fps düşmesi

Önce temiz bir Windows 8.1 kur. Düzelmezse yüksek ihtimalle ısınma kaynaklıdır ani fps düşmesi. Fanlarını temizle ve Termal macunları yenile. Garantisi devam ediyorsa servise yollayıp bunları talep et. Aynı sorun benim laptopumdada vardı CS:GO oynarken 110 fps alıyordum aniden 20lere düşüp tekrar 110lara çıkıyordu ben termal macunu değiştirerek çözdüm şuan sabit olarak 110 fps alabiliyorum.
 
8.1 zaten yeni kuruldu ısınmada yok denilecek kadar az bilgisayar zaten alalı 1.5 ay falan odu termal macundan kaynaklandığını sanmıyorum garantisi var zaten yeni aldım fakat bu fps düşmesi birtek bu nalet oyunda var bütün oyunlarda stabil fps alırken sadece bu minecraftta aslıda düşüş olmuyor 190 fps civarı alıyorum fakat kasıyor bildiğin eski bilgisayarda 30-40 fps alıyordum fakat akıcıydı bunda 190 fps akıcı değil şaka gibi :D

Bu arada işlemci kullanımına nerden bakılıyor ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı