GTX 860M PUBG Lite düşük FPS sorunu

Mehmet Efe0

Kilopat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde Lenovo laptop var. İçinde 16 GB RAM GTX 860M ekran kartı ve i7 işlemci var(8 çekirdek, 2.50 GHz). Elimdeki Laptop'ın PUBG Lite FPS değerlerine baktığımda 1080P Ultra ayarlarda 120 - 130 FPS olduğunu görüyorum ama ben Ultra ayarlarda 60 FPS civarlarındayım. Arada bir FPS düşmesi yaşıyorum grafik Ultra'dayken 55-60 en düşükteyken 80 - 90 FPS alıyorum. Aslında FPS konusunda şikayetim yok ama çok fazla drop yiyorum sizce neden?

İşlemcinizin tam modelini paylaşın lütfen. Lenovo'nun GTX860M modeline sahip bilgisayarında İ7 4710HQ işlemci var. Bu işlemci ve kartın testlerine bakarsanız daha doğru bir değerlendirme yaparsınız. FPS değerleriniz normal. Drop yemenizin sebebi sıcaklık olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuan işlemcim 80 derece bazen 95 civarlarına çıkıyor uçaktan atlama gibi eylemler yaptığımda anlık droplar alıyorum 1 saniyelik.

Bu kadar isi normal degil. Drop sebebin büyük ihtimal bu. Termal macunun kurumuş olabilir.
Anladım teşekkürler yardımınız için.
Söylemeyi unutmuşum Laptop soğutucunun olmasına rağmen sıcaklık değerleri böyle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı