PUBG Lite hile sorunu

Oyunu kapatacaksanız direkt kapatın bu kadar oynayan sinir olmasın. İnsanlar ücretsiz oyunları hak etmiyor...

Emin ol çoğu ücretsiz oyun ücretli oyundan daha fazla para kazanımı gösteriyor :) Hazır gelir kaynağından kimse olmazda en iyi örnek LOL sadece kozmetik sayesinde kazandığı parayı ücretli olsa kazanamazdı.:)

Call of Duty Warzone deneyin diyeceğim ama PUBG Lite oynadığınıza göre sisteminiz iyi değil.

i7-2600 3.4 GHz CPU,
GT 1030 2 GB GPU
4 GB RAM var.
Steam versiyonu da var bende ama henüz yükleyip denemedim. Lite ufak boyutlu çerez niyetine keyif alırım diye yüklemiştim.
Dediğiniz oyuna da bakarım.

PUBG Lite için ise FPP modda girdim, henüz hile görmedim. Sanırım hileciler genelde TPP oynuyorlar.

Ayrıca LoL cidden komedi değil mi ya? Bence tez yazılacak konu gibi duruyor. Sırf kostüm görünüş için milletin bu kadar para veriyor olması çok garibime gidiyor benim. Bence gösteriş budalasıyız.

Emin ol çoğu ücretsiz oyun ücretli oyundan daha fazla para kazanımı gösteriyor :) Hazır gelir kaynağından kimse olmazda en iyi örnek LOL sadece kozmetik sayesinde kazandığı parayı ücretli olsa kazanamazdı.:)

Kazanıp kazanmaması için söylemedim bü dünya ücretsiz oyunları hak etmiyor ücretli olsun her banlandığında ödediği ücret boşa gitsin yeter gerçekten.
Call of Duty Warzone deneyin diyeceğim ama Pubg Lite oynadığınıza göre sisteminiz iyi değil.

Benim sistemim iyide oynadığım arkadaşların kötü ondan bir zevkimiz bu vardı.

Pugb Mobile ve Pubg Lite beleş oyunlar olduğundan hile kaynıyor. Oynayıp kendinizi sinir etmeye değmez. En iyisi Pubg Steam.
2 aydır Pubg Steam oynuyorum üç kişiyi banlattım,oyuna para vermek birşey degiştirmiyor
Siz şanslı birisiniz sanırım hile denk gelmiyor.

Son 1-2 oyun FFP modunda girdim ve hile yoktur sanırım. Bunlar TPP modunu genelde mesken tutmuşlar sanırım.
Az önce bir gireyim dedim iyi de loot yapıp oyunun sonuna geldim 4 kişi kalmıştı ardından bir zat arkamda belirdi bir kaç sprey attım 3 mermi yedi ışınlanıp beni öldürdü sonra. Video kaydına aldım böyle bir şey olamaz gerçekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı