Oyunu kapatacaksanız direkt kapatın bu kadar oynayan sinir olmasın. İnsanlar ücretsiz oyunları hak etmiyor...
Oyunu kapatacaksanız direkt kapatın bu kadar oynayan sinir olmasın. İnsanlar ücretsiz oyunları hak etmiyor...
Call of Duty Warzone deneyin diyeceğim ama PUBG Lite oynadığınıza göre sisteminiz iyi değil.
Emin ol çoğu ücretsiz oyun ücretli oyundan daha fazla para kazanımı gösteriyorHazır gelir kaynağından kimse olmazda en iyi örnek LOL sadece kozmetik sayesinde kazandığı parayı ücretli olsa kazanamazdı.
![]()
Call of Duty Warzone deneyin diyeceğim ama Pubg Lite oynadığınıza göre sisteminiz iyi değil.
2 aydır Pubg Steam oynuyorum üç kişiyi banlattım,oyuna para vermek birşey degiştirmiyorPugb Mobile ve Pubg Lite beleş oyunlar olduğundan hile kaynıyor. Oynayıp kendinizi sinir etmeye değmez. En iyisi Pubg Steam.
Hocam Pubg Steam de hile yok demedimki. Ücretli olduğu için diğer ücretsiz sürümlerine göre çok daha az. Ücretsiz sürümler full hileci. En azından Steam de 10 oyunda bir tane denk geliyor.2 aydır Pubg Steam oynuyorum üç kişiyi banlattım,oyuna para vermek birşey degiştirmiyor
Siz şanslı birisiniz sanırım hile denk gelmiyor.
Aralıksız her girdiğim maçta hile denk geliyor ve levella alakası yok çünkü ben 43 levelım PUBG Lite'ın level tabanlı bir eşleştirmesi yok.
Az önce bir gireyim dedim iyi de loot yapıp oyunun sonuna geldim 4 kişi kalmıştı ardından bir zat arkamda belirdi bir kaç sprey attım 3 mermi yedi ışınlanıp beni öldürdü sonra. Video kaydına aldım böyle bir şey olamaz gerçekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum.Son 1-2 oyun FFP modunda girdim ve hile yoktur sanırım. Bunlar TPP modunu genelde mesken tutmuşlar sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.