GTX 860M vs 765M

Requaizen

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2014
Mesajlar
146
Yer
Edirne
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Monster Abra A7 almayı düşünüyorum ama killer Etherneti olmadığı için GTX 765'li bir Msi almayı düşündüm. İçimde bi Msi sevdası vardı zaten ama sizce GTX 860m yerine GTX 765m almak doğru bir seçim mi. Bütçem en fazla 3000.
 
860m 765m 'den bir tık daha öndedir. Bunun nedeni yeni seri olmasıdır. 860m sizi daha uzun süre oyunlarda yüksek performans verecektir. Tercihinizi buna göre yapmanızı tavsiye ederim. :)
 
Teşekkür ederim. Killer ethernetin olmaması büyük bir eksiklik değil yani ?
O kadar büyük bir eksiklik değildir. Killer ehternetin amacı oyun oynarken aynı anda indirme yapıyorsanız oyuna öncelik vererek gecikme süresini en aza indirir. Sürekli indirme yapmayacağınızı varsayarsak eğer o kadar gerekli değildir. :)
 
Ekran kartina gore mi seciyorsun hemen? Diger bilesenlerine, modeline, markasina, kalitesine bakmadan mi?
Monster ile hayatta basarilar, sorunlarini bizimle paylasmak yerine, cok bilgili olan(!) teknik servisleriyle gorusursun. ;)
 
Sadece ekran kartında tereddütüm vardı . Ayrıca diğer bileşenleri de gayet iyi tasarımı da hoş ürün incelemelerine baktığımda fps gayet iyi ısınma sorunu da yok .

Yorumlara baktığında müşteri hizmetlerinin kalitesini anlayanilirsin. Bence sen önyargılı davranıyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma da, Monster hakkinda dediklerinin hicbirine aldiris etmem. Onyargili davranmiyorum, daha dogrusu Technopat Sosyal'de adi gecmis kisiler de Monster'a karsi onyargili davramiyor olamaz degil mi? Aci gercekler bunlar, Monster adina.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı