GTX 930M PUBG Performansı

umut erol

Hectopat
Daha fazla  
Player Unknows Battelground oynamak istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri :

• GTX 930M 2 GB
  • 8 GB RAM (16 GB yapacağım 8 daha ekleyeceğim)
  • Intel core i5 6200u işlemci
  • Windows 10
  • 1 TB alan
  • DX 12
Kaldırır mı bilemiyorum. Sistem özelliklerine baktım fazla bir şey anlayamadım bu arada TWİCH de yayın açıyorum birde video çekiyorum. kasmayacak bir şekilde çalışmasını istiyorum. Kasmadan çalışır mı sizce ona göre oyunu alıcam. Teşekkürler :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Player Unknows Battelground oynamak istiyorum. Bilgisayarımın özellikleri :

• GTX 930M 2 GB
  • 8 GB RAM (16 GB yapacağım 8 daha ekleyeceğim)
  • Intel core i5 6200u işlemci
  • Windows 10
  • 1 TB alan
  • DX 12
Kaldırır mı bilemiyorum. Sistem özelliklerine baktım fazla bir şey anlayamadım bu arada TWİCH de yayın açıyorum birde video çekiyorum. kasmayacak bir şekilde çalışmasını istiyorum. Kasmadan çalışır mı sizce ona göre oyunu alıcam. Teşekkürler :D
bende senin sistemin benzeri var sadece ekran kartım gt 740 2 gb 128 bit oc edition birde işlemcim farklı i5 6600 bu pc mle en düşük ayarlarda maksimum 60 fps alıyorum oda erken erişimde olduğu için diye düşünüyorum senin sistemde güzel en düşük ayarlarda minimum 50 fps alırsın diye düşünüyorum ben ekran kartımdan dolayı kaybediyorum ama onuda en kısa zamanda yükseltecem Steam Community :: SercanYc CSGetto.com eğer oynamak istersen ekleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı