sylvanaswind
Hectopat
Daha fazla
Sistem güzel, ama yine de şahsi önerilerim olacak.Teşekkür ederim hocam, ''bir uyum problemi olur mu acaba?'' diye düşünüyordum. Sistem ve monitör hakkındaki görüşleriniz neler, bir tavsiyeniz var mı?
İşlemci, i5 8400 gayet güzel bir tercih olur. Fazla paraya 8600k almanıza gerek yok.
Öbür bir konu, bana kalırsa 577 liralık bir B360 anakart almak biraz fazla geliyor. O açıdan mATX bir H310 ve mini tower, küçük, kompakt ve hoş bir kasa önerisinde bulunacağım.
Biri 3.0 USB portlu, öbürü ise bu porta sahip değil.
Zalman ZM-T1 Plus Mini Tower mAtx Psu'suz Siyah Kasa - incehesap.com
Zalman ZM-T5 1xMic, 1xUSB 3.0, 1xUSB 2.0 mini Tower Kasa Fiyatı
Uygun fiyatlı, cep dostu H310M anakart,
ASUS PRIME H310M-K INTEL H310, DDR4, LGA1151v2, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, DVI, D-SUB microATX Anakart - inventus
Bu kısıtlamalara giderek hem RAM'e, hem de ekipmanlara bol bol bütçe ayırabilirsiniz. Kabul edilebilir kalitede oyuncu kulaklıkları 300 küsür liralardan başlıyor nitekim.
Her bağlamda H310 ve B360 anakartların yükseltme seçenekleri düşük. Yani i5 8400'a kısıtlayacak ikisi de sizi. O yüzden B360'ın fazladan PCIE portları ve fazladan 3.0 USB slotları benim işime yaramaz diyorsanız, H310 seçmekte bir sorun yoktur. Fazladan PCI-E portuna ikinci bir ekran kartı, harici ses ve ethernet kartı gibi şeyler takılabiliyor.
AMA B360 seçilecekse bile, daha uygun bir anakart bulabileceğimize eminim.