GTX 950 Tek Fanlı Modeli Nasıldır?

• Konuyu başlatan Sara1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.013
90W TDP değeri olan bir karttan bahsediyoruz. Çok bir ısınma olacağını zannetmiyorum. Fakat ses konusunda aynı şeyi söyleyemem. Sonuçta tek fan daha az hava akışı demek. Bu durumda daha yüksek devirlerde çalışacaktır(çift fanlı modellere göre). Keşke satın almadan önce konu açsaydınız. En azından Asus Strix modeline yönlendirirdik sizi.

90W TDP değeri olan bir karttan bahsediyoruz. Çok bir ısınma olacağını zannetmiyorum. Fakat ses konusunda aynı şeyi söyleyemem. Sonuçta tek fan daha az hava akışı demek. Bu durumda daha yüksek devirlerde çalışacaktır(çift fanlı modellere göre). Keşke satın almadan önce konu açsaydınız. En azından Asus Strix modeline yönlendirirdik sizi.
Asus Strix modelinden daha fazla ses çıkar diyorsunuz yani. Geçen bilgisayarda da ses problemi çekiyordum. Bu sorun peşimi bırakmayacak gibi.

Ama daha güncel bir ekran kartı ve DX 12 ve Vulkan destekli oyunlarda çok daha önde oluyor.
Daha önce tek fanlı ekran kartı veya bu modelden kullandığınız oldu mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı