GTX 950 ve i7 2600 sistemi güçlendirmek vs 13K yeni bilgisayar

Umut0101knowsa

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. Bizim bir bilgisayarımız var. 2-3 ay sonra bilgisayarla ilgili bir şeyler yapmak istiyoruz. Sizce bilgisayarı sırasıyla en yüksek şekilde güçlendirmek mi yoksa sıfırdan monitör+bilgisayar+mouse+klavye+kulaklık en iyisini almak mı? Eğer bilgisayarımızı güçlendirirsek aşama aşama olacağı için para sıkıntı olmaz. Sıfırdan setup dizersek Max 13K.
Sistem özelliklerim:

1628367076057.png

Alınırsa alınacak sistem: PCH F Class 1.2 Gold I i5 9400F RTX2060 6GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

Bilgisayarını güçlendirmek mantıksız olacaktır. 1 donanım yükseltseniz diğerlerini de yükseltmeniz gerekcek. Atıyorum ekran kartı aldın, işlemci düşük kalır. İşlemci aldın, ekran kartı düşük kalır. Yani kısaca tüm parçaları değiştirmen gerekir. Dolaylı yoldan yeni bilgisayar alırsın zaten. :D 13K paranız var ise üst düzey bir bilgisayar almaya rahat yetiyor zaten.

O sistemden uzak durun. Sırasıyla sorularımı cevaplayın, ona göre parçalar ve ekipmanlar atacağım.

-AMD işlemci mi, Intel işlemci mi tercih edersiniz?
-Klavye boyut tercihiniz nedir? Örnek: TKL, %60, Tam boyut
-Klavye switch tercihiniz nedir?
-Mouse tutuşunuz nedir?
-Eliniz büyük mü küçük mü?

Bilgisayarını güçlendirmek mantıksız olacaktır. 1 donanım yükseltseniz diğerlerini de yükseltmeniz gerekcek. Atıyorum ekran kartı aldın, işlemci düşük kalır. İşlemci aldın, ekran kartı düşük kalır. Yani kısaca tüm parçaları değiştirmen gerekir. Dolaylı yoldan yeni bilgisayar alırsın zaten. :D 13K paranız var ise üst düzey bir bilgisayar almaya rahat yetiyor zaten.

Peki hocam linkte belirttiğim sistem nasıl alınır mı yanına 144Hz 1ms MSI monitör klavye mouse falan 13K.

İşlemci aldın, ekran kartı düşük kaldı, ekran kartı değiştirmek zorundasın diye bir şey yok.
Peki hocam linkte belirttiğim sistem nasıl alınır mı yanına 144Hz 1ms MSI monitör klavye mouse falan 13K.
Hayır, rezalet bir sistem.

O sistemden uzak durun. Sırasıyla sorularımı cevaplayın, ona göre parçalar ve ekipmanlar atacağım.

-AMD işlemci mi, Intel işlemci mi tercih edersiniz?
-Klavye boyut tercihiniz nedir? Örnek: TKL, %60, tam boyut.
-Klavye Switch tercihiniz nedir?
-Mouse tutuşunuz nedir?
-Eliniz büyük mü küçük mü?

1- Intel.
2- tam boyut.
3- tam bilmiyorum ama sesli olsun :)
4- pençe veya yatık.
5-13 yaşındayım küçük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı