Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/
Kardeşim sen anlamazlıktan mı geliyorsun. R9 380 iki karttan da performanslı konusunda yüksek.Ayrıca arkadaşında dediği gibi 950 çıktıktan sonra almanın anlamı kalmadıGülebildiysen ne mutlu bana ama konunun başlığı GTX 960 vs GTX 950. Tabi sizin gibi yüksek performans isteyenler !?? konuyu saptırmak için elinden ne geliyorsa yapıyor. Size nice %10 performanslı oyunlar umarım oyun oynarken uçuyorsunuzdur![]()
Hemen sinirlenip parlamanın bir alemi yok burada.Herkes burada bilgilerine ve tecrübelerine dayanarak önerilerini tavsiyelerini belirtiyor. aynı fiyata daha performanslısını almak varken senin gibiler bir tane test e bakar aaa bu daha iyiymiş der onu alır .Gülebildiysen ne mutlu bana ama konunun başlığı GTX 960 vs GTX 950. Tabi sizin gibi yüksek performans isteyenler !?? konuyu saptırmak için elinden ne geliyorsa yapıyor. Size nice %10 performanslı oyunlar umarım oyun oynarken uçuyorsunuzdur![]()
İnsanlar bildiği kadarı ile tecrübelerine de dayanarak burada samimi bir şekilde önerilerini belirtiyor tavsiyelerde bulunuyorlar.Burada bir çok arkadaş zaten iki kart arasında önerilerini sunmuş fakat aynı fiyata şu kartı alabilirsen daha karlı çıkarsın uzun vadede mantığı ile hareket ediyorlar bu mantıkla hareket etmenin hiçbir zararı olmaz.Arkadaşın sorduğu şey dışında cevap vermek konuyu amacından uzaklaştırdığı için evet pek doğru bir şey olmuyor diyebiliriz. Şahsen ben Gtx970 Gigabyte Extreme Gaming nasıldır ? Dediğimde gelip bana kullanmayan insan bunu alma r9 390x al diyorsa ben buna yardım demem. Çünkü zaten böyle konular sosyalde bir dünya mevcut Türkçe bilen ve arama yetisi olan herkesin bulabileceği bir şeyi tekrar tekrar yazmakta ben bir mantık göremiyorum. Bir kere basit bir şekilde söylemişsin sen mesela aşırı bir sorun yok bunda ama defalarca yazılıyor bazen ki bu hiçte keyifli bir durum değil. Konuyu yazan kişinin yazdıkları okunmuyorsa, umursanmıyorsa konu amacından şaşar ve bu yardıma girmeyecektir. Arkadaş nasıl düşünür bilmiyorum ama benim görüşüm bu yönde ki mantıklı olanda budur![]()
Yani konunun amacından saptığı yok asıl bu yorumu yaparak bir nebze de olsa siz saptırıyorsunuz konuyu iyi forumlar.
Son düzenleme: