GTX 950 vs GTX 960

GTX 960 daha iyi. Nedeni ise minimum FPS değeri daha yüksek aşağıdaki GTA V testine göre. Oyunlarda 50 FPS'nin altına düşünce akıcılık yok oluyor. En iyi sonuç GTX 960 olduğu için GTX 960 almanı öneririm.

1.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 960 daha iyi. Nedeni ise minimum FPS değeri daha yüksek aşağıdaki GTA V testine göre. Oyunlarda 50 FPS'nin altına düşünce akıcılık yok oluyor. En iyi sonuç GTX 960 olduğu için GTX 960 almanı öneririm.

Eki Görüntüle 154735

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazdığın yoruma gülüyorum sadece forumda bas bas bağırıyor herkes R9 380 genel olarak performans bakımından gtx960 a göre %10 daha performanslı. Sponsor olan oyunlarda dahil nadiren gördüm gtx960 ın önde olduğunu genellikle r9 380 önde
Ayrıca çözünürlük 256x1440p ye çıkınca da R9 380 alıp başını götürüyor.GTX 960 ile aralarındaki performans farkı açılıyor
Yanlış anlamayın burada AMD yi savunmak için söylemiyorum bunlar gerçekler
Bende her iki kart arasında kalmış ve R9 380 ni almış biri olarak söylüyorum. bundan öncede Nvdia kullanıyordum.

Son düzenleme:
2gb modellerde Gtx950 ile Gtx960 arasında çok hatırı sayılır bir fark yok. Verdiğin para farkına o kadar değmez yani :) Ancak 4gb versionu soracak olursan verdiğin paraya değecektir diye düşünüyorum. Çünkü aralarında çözünürlük dahil fps bazında az çok bir fark mevcut :) Gel gelelim Evga hakkında çok bilgim yok desem yalan olmayacaktır :) O konuda bir yorum yapamayacağım çok klasik gelir belki ama Msi yada Asus modellere yönelebilirsin. Eğer dersen ki Gtx960 4gb yada Gtx950 alacağım diye araştırma yapar fikrimi söylerim oda başka bir kısım ama dediğim gibi performans farkı dediğim şekilde :)

Yazdığın yoruma gülüyorum sadece forumda bas bas bağırıyor herkes R9 380 genel olarak performans bakımından gtx960 a göre %10 daha performanslı. Sponsor olan oyunlarda dahil nadiren gördüm gtx960 ın önde olduğunu genellikle r9 380 önde
Ayrıca çözünürlük 256x1440p ye çıkınca da R9 380 alıp başını götürüyor.GTX 960 ile aralarındaki performans farkı açılıyor
Yanlış anlamayın burada AMD yi savunmak için söylemiyorum bunlar gerçekler
Bende her iki kart arasında kalmış ve R9 380 ni almış biri olarak söylüyorum. bundan öncede Nvdia kullanıyordum.

Gülebildiysen ne mutlu bana ama konunun başlığı GTX 960 vs GTX 950. Tabi sizin gibi yüksek performans isteyenler !?? konuyu saptırmak için elinden ne geliyorsa yapıyor. Size nice %10 performanslı oyunlar umarım oyun oynarken uçuyorsunuzdur :ROFL:

Fanlık yapmanın alemi yok, konuyu amacından saptırmayın. R9 380, bu iki karttan da daha başarılı bir karttır. GTX 960 ile GTX 950 arasında ise bütçe varsa GTX 960 alınabilir, ancak GTX 950 çıktıktan sonra GTX 960 almanın pek anlamı kalmadı.

Hocam, Msı R9 380 Gaming 4G öneririm.

Aynı şey benin konularıma yapıldığında canım çok sıkılıyor o yüzden belirmek istiyorum. Yaptığınız şeyin amacı arkadaşa yardımcı olmak değil. Forumda zaten bir dünya konu var Gtx960 yerine R9 380 tavsiye edilen arkadaş Türkçe biliyorsa zaten bakmıştır. Arkadaşa sorduğu soru çerçevesinde cevap vermiyorsanız amaç yardım olmuyor. Daha 1 gün önce başka bir arkadaşla kendi konumda tartışmıştım. R9 390 ve R9 390x önerdiği için Gtx970 ile ilgili bir konuda. Lütfen yapmayalım bunu. Belirmek istedim sadece :)

Aynı şey benin konularıma yapıldığında canım çok sıkılıyor o yüzden belirmek istiyorum. Yaptığınız şeyin amacı arkadaşa yardımcı olmak değil. Forumda zaten bir dünya konu var Gtx960 yerine R9 380 tavsiye edilen arkadaş Türkçe biliyorsa zaten bakmıştır. Arkadaşa sorduğu soru çerçevesinde cevap vermiyorsanız amaç yardım olmuyor. Daha 1 gün önce başka bir arkadaşla kendi konumda tartışmıştım. R9 390 ve R9 390x önerdiği için Gtx970 ile ilgili bir konuda. Lütfen yapmayalım bunu. Belirmek istedim sadece :)

Daha iyi bir seçenek sunmak suç, diyorsan, lütfen konudan uzaklaş.

Daha iyi bir seçenek sunmak suç, diyorsan, lütfen konudan uzaklaş.

Arkadaşın sorduğu şey dışında cevap vermek konuyu amacından uzaklaştırdığı için evet pek doğru bir şey olmuyor diyebiliriz. Şahsen ben Gtx970 Gigabyte Extreme Gaming nasıldır ? Dediğimde gelip bana kullanmayan insan bunu alma r9 390x al diyorsa ben buna yardım demem. Çünkü zaten böyle konular sosyalde bir dünya mevcut Türkçe bilen ve arama yetisi olan herkesin bulabileceği bir şeyi tekrar tekrar yazmakta ben bir mantık göremiyorum. Bir kere basit bir şekilde söylemişsin sen mesela aşırı bir sorun yok bunda ama defalarca yazılıyor bazen ki bu hiçte keyifli bir durum değil. Konuyu yazan kişinin yazdıkları okunmuyorsa, umursanmıyorsa konu amacından şaşar ve bu yardıma girmeyecektir. Arkadaş nasıl düşünür bilmiyorum ama benim görüşüm bu yönde ki mantıklı olanda budur :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı