GTX 950 vs GTX 960

Nvidia'nın sitesinden bile baktım, teknolojik yenilik farkından bahsetmişsin, tek fark OpenGL desteği. GTX 950 OpenGL 4.5 destekliyor, GTX 960 OpenGL 4.4 destekliyor. Ayrıca GTX 960 daha yüksek ayar demektir :)
Hocam zaten para varsa sıkıntı yok, isterseniz en üst seviye ekran kartı alırsınız.

1 ay önce senin yüzünden ceza yedim, sırf sen GTX 960'ı savunduğun için. Şimdi de sende artık R9 380 öneriyorsun gördüğüm kadarıyla.
Evet, R9 380 güzel bir kart o zaman da söylüyordum. GTX 960 Nvidia olduğu için daha güvenli geliyordu ama bakıyorum biraz da şans işi. AMD alıp 5-6 senedir kullanan da var. Bugün AMD daha iyi bir yere geldiği için önermemek için bir sebep yok.

Her zaman teknolojinin şans işi olduğunu belirttim. GTX 950 çıktıktan sonra GTX 960 almanın anlamı kalmadı. AMD kötü olsaydı biz önermezdik, iki firma da çok köklü firmalardır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı