GTX 950 vs GTX 960

Kardeşim sen anlamazlıktan mı geliyorsun. R9 380 iki karttan da performanslı konusunda yüksek.Ayrıca arkadaşında dediği gibi 950 çıktıktan sonra almanın anlamı kalmadı
Hemen sinirlenip parlamanın bir alemi yok burada.Herkes burada bilgilerine ve tecrübelerine dayanarak önerilerini tavsiyelerini belirtiyor. aynı fiyata daha performanslısını almak varken senin gibiler bir tane test e bakar aaa bu daha iyiymiş der onu alır .

İnsanlar bildiği kadarı ile tecrübelerine de dayanarak burada samimi bir şekilde önerilerini belirtiyor tavsiyelerde bulunuyorlar.Burada bir çok arkadaş zaten iki kart arasında önerilerini sunmuş fakat aynı fiyata şu kartı alabilirsen daha karlı çıkarsın uzun vadede mantığı ile hareket ediyorlar bu mantıkla hareket etmenin hiçbir zararı olmaz.
Yani konunun amacından saptığı yok asıl bu yorumu yaparak bir nebze de olsa siz saptırıyorsunuz konuyu iyi forumlar.

Son düzenleme:
Ben r9 380 aldım vatandan 4k monitörümü 60hz de kullanmak için, ancak çok sorunlar yaşadım 60hz de monütörün ıpıl etmesi, arada bir kararıp açılması, gibi sorunlar yaşadım, nedenini araştırır iken youtub ta gördüm aynı benzer sorunlar AMD akran kartlarından kaynaklandığı gördüm bir koşa vatana gittim GTX 960 değiştirdim 50, tl de fark aldım hem hdmı 2.0 destekli şimdi sorunsuzca 4k 60 hz akıcı bir mönitörmü kullanıyorum.
Bu arada hayatımda ilk defa NVİDİA kullanıyorum.

Philips 4k monitör aldım. 60HZ bende tv kartı da var. 4K yayınları daha rahat izleyebilmek gerektiğinde çekim yapmak gibi oyun 4k'dan bahsetmiyorum. İyi bir orta halli kart olsun dedim R9 380 önerdiler 4GB olanını aldım. Nerdeyse monitör bozuk diye iade edecektim youtube'da gördüğüm video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşte bu video fikrimi değiştirdi. 30 HZ sorun yok, 60HZ sorun oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Niye, aynı parayı verip de, daha az performans alınmasından yanasınız?
Açıklar mısınız?

Neyse... Arkadaş kararını vermiş. 1800 ₺ bütçeye, Gtx 960 veya R9 380 alınmaz. Keşke, bütçenizi baştan belirtseydiniz.

Konuda çok boş konuşmuşsunuz. Bu iki kartın 2GB modeli arasından GTX 950, 4GB için bütçe varsa GTX 960, aynı fiyata daha fazla performans isteniyorsa R9 380 alınmalı. Bunu nasıl karıştırdınız bu kadar helal olsun. Üstelik arkadaş çok iyi bir karar vermiş. Fiyatına göre iyi bir performans verir GTX 950 SSC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…