GTX 950 vs R9 380?

karatren

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı alıcam da 2 ekran kartı arasında kaldım. Yani amd almak istiyoırum artık her yerde nvidia görmekten bıktım. Sapphire almak istiyorum. Yazılım açısında özelikle de ısınma açısından nasıldır ya da o olmazsa mecbur msi mı almalıyım? İyi midir sapphire'den?

Ekran Alıntısı.PNG
sad.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 380 daha güçlü bir ekran kartı. R9 380 tercih edin. Alabiliyorsanız MSI alın ama Sapphire Nitro serisi ile mükemmel bir giriş yaptı piyasaya yanlış bilmiyorsam eğer aralarında 2-3 derece fark ediyor. :)

Önemli olan soru işlemcin ekran kartını besleyebilecek mi ? Technopat'ın en son topladığı sistem de i3 6100 'ın GTX 950 için çok dogru bir seçim olduğunu fark ettim CPU kullanımı gerektiği gibi bazı yerlerde paçayı zor kurtardığı olabiliyor ama orada da skylake in gücünü alabiliyorsunuz... Hangi işlemciyi kullanmayı düşünüyorsunuz ?

R9 380 almalısınız. Arada bayağı fark var. Yukardaki arkadaş için de şunu ekleyeyim i3 6100, 380 için yeterlidir.
Önemli olan soru işlemcin ekran kartını besleyebilecek mi ? Technopat'ın en son topladığı sistem de i3 6100 'ın GTX 950 için çok dogru bir seçim olduğunu fark ettim CPU kullanımı gerektiği gibi bazı yerlerde paçayı zor kurtardığı olabiliyor ama orada da skylake in gücünü alabiliyorsunuz... Hangi işlemciyi kullanmayı düşünüyorsunuz ?
İşlemci i5 6400 2.7 8 gb kingston 2666 mhz ram Gigabayt Z-170 HD3P güç kaynagı 550 wat Corsair 80+ ben 20 tl daha verip bilindik bir marka almak iyi diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı