R9 380 vs GTX 960 vs GTX 950

invidiya

Hectopat
Daha fazla  
Ben ekran kartımı değiştirmek istiyorum. GTX960, GTX950 ve R9 380 arasında kaldım. Fiyat performans olarak R9 380 iyi gözüküyor fakat GTX950 bellek hızı ve çekirdek hızları R9 380'den fazla GTX960'da aynı şekilde.
Birkaç video izledim fps testleri hakkında ve R9 380, GTX950'yi geçiyor GTX960 ile de bir iki FPS fark oluyor ama fiyat bakımından R9 380 düşünüyorum malum karne indirimler diye başlıyor.
Sizin görüşlerinize de ihtiyacım var.
Ayrıca Vatan da karne indirimi başlayacak mı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki bu kartlar alınabilir Ekimi beklemek zor olabilir ancak mutlaka temmuz ortasına kadar beklemenizi öneririm. Eğer yeni çıkacak polaris mimarili kartlardan almasanız bile bu yazdığınız kartlarda mutlaka bir fiyat düşüşü olacak sadece 20 gün gibi bir süre bekleyerek daha uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Kusura bakmayın yazamadım başlığı yanlış açtığım için uyarı almıştım. Bu konuyu açtığımdan bu yana çok araştırma yaptım ve Zotac GTX950 AMP! almaya karar verdim tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı