Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 16 Mayıs 2021 #1 Merhaba, oyunum kasıyor sistem; GTX 950M, İ7 6700HQ ve 16 GB RAM var. En düşük ayarlarda 70 FPS alıyorum tamam ama drop yiyorum bu benim canımı sıkıyor çözüm arıyorum.
Merhaba, oyunum kasıyor sistem; GTX 950M, İ7 6700HQ ve 16 GB RAM var. En düşük ayarlarda 70 FPS alıyorum tamam ama drop yiyorum bu benim canımı sıkıyor çözüm arıyorum.
KS KS Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 19 Mayıs 2021 #11 AXCHNEER dedi: Sıcaklık ve kullanımları aktif ettiğimiz yerden. Saat hızı olarak geçiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geçince bakarım. AXCHNEER dedi: Sıcaklık ve kullanımları aktif ettiğimiz yerden. Saat hızı olarak geçiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 19 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Sıcaklık ve kullanımları aktif ettiğimiz yerden. Saat hızı olarak geçiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara geçince bakarım. AXCHNEER dedi: Sıcaklık ve kullanımları aktif ettiğimiz yerden. Saat hızı olarak geçiyor olabilir. Genişletmek için tıkla...