GTX 950M'li sistem Windows 11 kaldırır mı?

Ya bende de işlemciyi hallettim ama Secure Boot'u halledemedim

Secure Boot mevcut mu anakartta varsa açın yoksa bypass edin ama Valorant gibi Secure Boot'u zorunlu kılan uygulamaları çalıştıramazsınız.

Kurulmasına kurulur ama Valorant gibi TPM isteyen oyunlarda vs programlarda sorun yaşarsın +8 GB RAM eklersen cihaz daha rahat çalışır ben 8 GB ile kullandım 16 ya geçince cihaz rahatladı.
tpm 2.0 var bilgisayarımda

Secure Boot mevcut mu anakartta varsa açın yoksa bypass edin ama Valorant gibi Secure Boot'u zorunlu kılan uygulamaları çalıştıramazsınız.
bios modum eski yani legacy modunda o yüzden bios a girip secure boot u açamıyorum

Sistemi açarken açılana kadar F2'ye bastığında nasıl bir ekran geliyor?
hocam onu şimdi deneyeceğim

Hocam bios menüsü geldi de ben security boot u nerden açacağım ve ben bunu uefi moduna nasıl getirebilirim

Hocam bios menüsü geldi de ben security boot u nerden açacağım ve ben bunu uefi moduna nasıl getirebilirim
IMG_20231217_134207.jpg

IMG_20231217_134207.jpg

Hocam BIOS menüsü geldi de ben Security boot u nereden açacağım ve ben bunu UEFI moduna nasıl getirebilirim?

Hocam BIOS menüsü geldi de ben Security boot u nereden açacağım ve ben bunu UEFI moduna nasıl getirebilirim?
IMG_20231217_134207.jpg

Random atar gibi birden fazla atmış kb

Son düzenleme:
hocam onu şimdi deneyeceğim

Hocam bios menüsü geldi de ben security boot u nerden açacağım ve ben bunu uefi moduna nasıl getirebilirim Eki Görüntüle 2055705

Hocam bios menüsü geldi de ben security boot u nerden açacağım ve ben bunu uefi moduna nasıl getirebilirim Eki Görüntüle 2055705

Eki Görüntüle 2055705

Random atar gibi birden fazla atmış kb
Launch CSM'i disabled yapıp UEFI kurulum gerçekleştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı