- Makaleler
- 42
Aynı kanalın 2 ay önceki testi yerine 1 yıl önceki testini atmışsın. Bir daha bakalım.
Aynı kanalın 2 ay önceki testi yerine 1 yıl önceki testini atmışsın. Bir daha bakalım.
Bütçen varsa RX 580 alma bence, ben memnun değilim, birazda şans işi. RX 5500XT daha iyi bence.Merhabalar, bilgisayarımda ki GTX 960 ekran kartını yükseltmek istiyorum yeni düşündüğüm ekran kartları RX 570 veya RX 580, bunlarla yükseltme yapsam darboğaz yapar mı veya başka bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?
PC özellikleri:
*i7 4790 3.60 GHz
*2x8 Kingston HyperX Fury RAM
*Gigabyte GA-H97-HD3 Anakart
*Gigabyte GTX 960 GB Ekran kartı
*650W PSU (yetersiz olabilir mi?)
RX 580 yabana atılacak bir kart değil gene de.
Çoğu miningde kullanıldığı için risk taşıyor uygun fiyatlı olmalarına rağmen.Değil tabii ki, RX 580 güzel bir karttır aynı GTX 1060 6 GB ve RX 480 gibi. Bu kartların DX11 performansları iyi seviyede, bazı yeni DX12 oyunlarda yeni nesil kartlara kıyasla FPS düşüşü daha fazla olabiliyor. Uygun fiyatlı ve temiz ikinci el bulunursa alınabilir.
Mükemmel olur hemde.Merhabalar, bilgisayarımda ki GTX 960 ekran kartını yükseltmek istiyorum yeni düşündüğüm ekran kartları RX 570 veya RX 580, bunlarla yükseltme yapsam darboğaz yapar mı veya başka bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?
PC özellikleri:
*i7 4790 3.60 GHz
*2x8 Kingston HyperX Fury RAM
*Gigabyte GA-H97-HD3 Anakart
*Gigabyte GTX 960 GB Ekran kartı
*650W PSU (yetersiz olabilir mi?)
Aynısı başına geldi heralde kardeşim.Hiçbir şey anlayamazsin. Adam karta mining yapar sonra -100UV'de kartı çalıştırır sen de oh ne güzel 65 derece oynuyorum diye sevinirsin.
Aynısı başına geldi herhalde kardeşim.![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.