Gtx 960 4G Sistemde GTA V Kasma Sorunu

Letss Enemy

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5'de kasma sorunları yaşıyorum.

Sistemim:
  • Msi B150 Gaming M3
  • Msi Geforce Gtx 960 4G
  • 2X4 Kingston Ram DDR4
  • 1TB Seagate HDD
  • İntel i5 6500 Skylake

Bu sistemle oyunda Very High ayarlarda 60FPS üstü alırken ani fps düşüşleri oluyor nedenini bilmiyorum. Görev yöneticisinden baktım GTA V en fazla 2.5GB ram kullanıyor.Ancak oyunda MSI Afterburner'ın yani Technopat ekibinin kullandığı FPS gösterme sayacını kullanıyorum. Orda ''RAM'' kullanımını gösteren bir yer var.Orası 5900'e kadar kasma yok 6000'e geliyor ve kasmalar başlıyor. Anlamadığım şey ise Görev Yöneticisi 2.5GB kullandığını gösteriyor. Toplam ise 6GB gözüküyor.Galiba o bilgisayarın kullandığı toplam RAM'i gösteriyor. Hadi diyelim ki öyle GTA V 2.5 ve ya 3GB RAM kullanıyor.Peki bilgisayarım arkada 3GB RAM'i ne yapıyor. Ayrıca bu geriye kalan 2GB RAM nerede neden kasmalar yaşıyorum hala anlamış değilim. O kadar paramı biriktirip bilgisayar topladım GTA V aldım ancak sonu yine hüsran.He bu arada bazı arkadaşlar sorucaktır muhtemelen ısı değerlerim düşük fanları yüksekte çalıştırıyorum işlemci ekran kartı 40 dereceyi geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…