GTX 960 6 pin ile çalışmıyor

Fuat16

Picopat
Daha fazla  
  • B450M S2H.
  • 2 * 8 Corsair RGB 3200.
  • Corsair MP510 SSD M.2
  • CV550 Corsair.

Sorun şu GTX 960 Zotac var elimde 8 pin giriş takınca hiçbir sorun yok bu arada VGA - HDMI dönüştürücü ile takıyorum gayet sağlıklı çalışıyor.
GTX1060 aldım çalışıyor ekran kartı sorunsuz denedik başka PC'de 6 pin fakat bende çalışmıyor fan çalışıyor klavyeye ışık gelmiyor. Bilgisayar açılmıyor farklı bir sorun ne olabilir acaba?

• B450M S2H.
  • 2 * 8 Corsair RGB 3200.
  • Corsair MP510 SSD M.2
  • CV550 Corsair.

Sorun şu GTX 960 Zotac var elimde 8 pin giriş takınca hiçbir sorun yok bu arada VGA - HDMI dönüştürücü ile takıyorum gayet sağlıklı çalışıyor.
GTX1060 aldım çalışıyor ekran kartı sorunsuz denedik başka PC'de 6 pin fakat bende çalışmıyor fan çalışıyor klavyeye ışık gelmiyor. Bilgisayar açılmıyor farklı bir sorun ne olabilir acaba?
Ekran kartının güç girişi kaç pin ve siz kaç takmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım?

8-pin güç girişi olan 1060 ekran kartınıza, 8-pin güç girişi takmanıza rağmen açılmıyor onu mu diyorsunuz?
Hocam özür dilerim 1060 olan 6 pin
Hocam elinde lehim ve havya yok ise bir adaptör al geç. Varsa o ekstra iki pin nötrdür, yandaki nötr ile lehimleyip kullanılabilir.
Hayır sorunum o değil maalesef
8-pin güç girişi olan 1060 ekran kartınıza, 8-pin güç girişi takmanıza rağmen açılmıyor onu mu diyorsunuz?
Hocam varmıdır bi çözüm öneriniz yoksa tekrar düzgün bi şekilde isterseniz anlatayım

Son düzenleme:
Hocam ilk olarak şöyle elimde kullandığım kart var gtx960 8 pin giriş var herhangi bir sorun yaşamıyorum VGA dan hdmı çevirici ile kullanıyorum
Dün GTX 1060 aldım test ettik kart sağlam çalışıyor diğer PC de fakat benim PC de çalışmadı girişi 6 pin
Kart sağlam kablo sağlam acaba farklı ne problemi olabilir diye değerli hocalarıma danışmak istedim VGA dvı çevirici alsam acaba çalışır mı

İki kartta ortalama aynı güç tüketimine sahip o yüzden PSU'da sorun olduğunu düşünmüyorum. Çalışmıyor dediğiniz nasıl mesela ekran mı gelmiyor? Bilgisayar hiç mi çalışmıyor? BIOS ekranına girebiliyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı