GTX 960 Almak

Gigabyte R9 390 Modelini 1250 TL civarı bir fiyata bulabilirsiniz. Fakat bu kadar param yok diyorsanız R9 380 4G modeli tercih edebilirsiniz. 960'dan daha performanslı bir karttır 970'le 960 arasında bir kart 380. Ama üste para koyabilirseniz kesinlikle 390 almanızı öneriyorum.

Yanlız dikkatinizi çekerim hiç bir R9 390 modelinde DVI-I girişi yok. Monitörünüzde sadece VGA çıkışı varsa sorun olabilir.

Merhaba,
Başlıktan da görebileceğiniz üzere Amd 5800'den Gtx 960'a geçmeyi planlıyorum. Ama arkadaşlarım bunu alırsam 6 ay sonra yeni ekran kartı arayışına gireceğimi söylüyor. Ayrıca bu kartın 3D özelliği de olmadığını söylediler. Ne yapmalıyım?

Kimseye kulak asma, kendini dinle.
GTX 960 orta-üst sınıfta yer alan bir karttır. Full HD çözünürlükte bütün oyunları gayet yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsin.
3-4 sene rahatlıkla kullanırsın.
Oynadığın oyunlar nVidia destekli ise GTX 960, AMD destekli ise R9 380 almalısın.

Yusuf Kurt 960 Al suan piyasadaki tüm oyunları açar 1080 P ileridede 2 El 600-650 Tl ye alırsın SLI yaparsın PSU da uygun 980 Performansı alırsın

Msi R9 380 4G kartı daha iyi bir karttır dostum. Performans sonuçlarını karşılaştır derim. Hem ileriye dönük bir kart yani 3-4 yıl için 4gb alman daha iyi olur. Artık oyunlar açık dünya şeklinde çıkıyor. Aynı anda fazladan vram harcayacaklar. Tüm oyunları da açar bu kart. Hani Nvidia destekli bir oyunu da oynarsın rahatlıkla. O kart olayı tamamen reklam amaçlıdır. Kapital oyunlar yani. 850 TL ye mis gibi kart. Şu an alınacak en iyisi hatta f/p ürünü olarak. Hem 256 bit bir kart.

CPU'un güzel. R9 380 4G seni çok iyi idare eder merak etme. PSU'un ilerki upgrade'lere çok müsait o nedenle kafan rahat olsun.
Bloomfield iyidir ya. Hala sağ, maşallah. 950 kullandım bende.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı