GTX 960, Battlefield 5 açar mı?

Çok rahat oynanır. GTX 1050 Ti ile hemen hemen aynı güçte olduğunu varsayarsak 1050 Ti bile Ultrada 30-60 FPS arası oynatıyor. Çok rahat oynayacağınızı düşünüyorum. Alfa sürecinde bu değerleri verdiğini düşünürsek optimizasyonun daha iyi gideceğinide hesaba katarsak bu betada veya oyunun son sürümünde çok daha iyi değerler alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok rahat oynanır. GTX 1050 Ti ile hemen hemen aynı güçte olduğunu varsayarsak 1050 Ti bile Ultrada 30-60 FPS arası oynatıyor. Çok rahat oynayacağınızı düşünüyorum. Alfa sürecinde bu değerleri verdiğini düşünürsek optimizasyonun daha iyi gideceğinide hesaba katarsak bu betada veya oyunun son sürümünde çok daha iyi değerler alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sanırsam herhalde 960=1050 Ti'ydi değil mi sizin dediğiniz gibi?

Hocam BETA sürümlerine çokta takılmayın. Optimizasyon sorunları mutlaka vardır. BF1 BETA açıldığında en düşük kartlarda bile yüksek performans veriyordu ama ana oyun gelince her şey değişti. Bence ana oyunun gelip yüklenip test etmek daha sağlıklı gibime geliyor.
Sanırsam herhalde 960=1050 Ti'ydi değil mi sizin dediğiniz gibi?
GTX 960 GTX 1050 den bile daha performanslı bir karttır. GTX 1060'ın bir önceki versiyonu sonuçta.

Ben 1050 TI ile hikaye modunda (Hikaye modunda FPS cok fark ediyor.) ultrada 45 FPS ortalama oynaticagini dusunuyorum ki bu oyun daha beta ve buna optimizasyon iyilestirmeleri gelecektir diue tahmin ediyorum. Hic olmazsa anti aliasing'i bir tik kisarak ortalama ultra 45 FPS oynatacagini dusunuyorum.
Bu arada hikaye modunda artma olayini nereden biliyorum kendi PC'mden. BF1'de internette adamlar multilplayer'da high ayarlarda benden dusuk FPS aliyorlar. Ben ultra 1080p'de FPS cok nadir 50'nin altina dusuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı