GTX 960 Clock Ayarı Sorunu

Sixpounder

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Direkt olarak konuya girmek istiyorum. Henüz yeni aldığım MSI GTX 960 GAMING 2G ekran kartımla ilgili garip bir sorunla karşılaştım. Kart hangi oyuna girersem kendince Clock ayarı yapıyor. Masaüstündeyken 135-405 Mhz arası takılıyor. Herhangi bir oyuna girdiğimde is tam performans yakalayamıyorum. (Örn:1000-800 Mhz arasında gidip geliyor) Ben istiyorumki sürekli olarak boost hızında veyahut 1250 Mhz gibi bir değerde kalmasını istiyorum. Arkadaşlar yardım edin lütfen.

NOT:Yalnızca LOL'de oynarken 1300 boost frekansına sabitleniyor.

3 Adet 5400 RPM HDD kullannıyorum sistem DDR2 VE 3GB belleği var ve E7300(3.20Ghz) core 2 duo kullanıyorum.Dediğim gibi her oyunda olmuyor nVidia nın bir önceki sürücüsünü yükledim şuan daha stabil performans veriyor.

İşlemci ve hdd'ler elbet darboğaz yapıyor bunu oyunlarda doku yüklenmeleri yaparken farkedebiliyorum fakat benim sorunum dediğiniz gibi bir darboğaz sorunu değil.Bazı oyunlarda normal clock hızında stabil devam ederken başka bir oyunda kendi belirlediği hızdan yükseğe çıkmıyor veya değişken değerlerde takılıyor ben sadece bunun sebebini merak ediyorum.Bu arada Windows 10 64-bit kullanıyorum.

İşlemci ve hdd'ler elbet darboğaz yapıyor bunu oyunlarda doku yüklenmeleri yaparken farkedebiliyorum fakat benim sorunum dediğiniz gibi bir darboğaz sorunu değil.Bazı oyunlarda normal clock hızında stabil devam ederken başka bir oyunda kendi belirlediği hızdan yükseğe çıkmıyor veya değişken değerlerde takılıyor ben sadece bunun sebebini merak ediyorum.Bu arada Windows 10 64-bit kullanıyorum.
Bizde onu diyoruz işlemcin zorlandığı için ekran kartın tam performansına çıkamıyor. Ekran kartı ne yapsın yazık O ekran kartına.
DDR2 sistem olur mu hiç o ekran kartına üzüldüm ben :D

Teşekkür ederim yorumunuz için şimdi herşey çözüldü :kedi: bi kaç hafta sonra ddr4 sistem parçaları toplamak istiyodum zaten i3-6100,8gb Bellek ve yeni bir hdd yeterli olucaktır sanırım sizinde önerilerinizi almak isterim tabi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı