GTX 960 Crysis 3 fps sorunu

Emrfnds

Hectopat
Daha fazla  
Ayarlar en düşük, en yüksek hiç farketmiyor.

Sistem özelliklerim
intel i5 4590
MSI H81 M P-33
8GB RAM
1TB HDD SEAGATE BARRACUDA
12 v den 384 WATT veren psu var.
MSI gtx 960

Aslına bakarsanız msi afterburner ile bir kez daha baktım da ekran kartını %30 gibi komik bir şekilde kullanıyor, işlemciyi de 80-100 arası kullanıyor.Ama bir de şu var %100 kullandığı halde neredeyse işlemciyi, sıcaklık boşta ki gibi 35-40 derece, bu arada stock fan kullanıyorum.

Oyunu i3 ile kullananların bile ekran kartı daha çok kullanılıyordur herhalde

Bu arada oyun alma fırsatım olmadı ama elimde mafia 2 ETS2 gibi oyunlar var ultrada vysnc açık şekilde oynuyorum, zira onu açmayınca fps 100-150 ye kadar çıkıp azıcık coil whine yapıyor.

Birde bu sistemi 1440x900 de çalıştırıyorum çözünürlük olarak, çoğu kişi darboğaz yapmaz dedi, hatta 4460 da bile olmaz dediler gta 5 için, sanki darboğaz gibi çünkü ekran kartını neredeyse hiç kullanmıyor.Biraz önce sleeping dogs'a da baktım yine aynı şekilde high a çektim ayarları 30-45 fps arası gidip geliyor işlemci kullanımı 90-100 ve ekran kartı kullanımı 30 civarı ama bana şuan yaşadıklarım çok saçma geliyor çünkü çok kişiye sistem topladım aynı çözünürlükte gtx 960 ile bir çok oyunu sorunsuz oynuyorlar keza youtube daki videolara da baktım 4690 ile crysis 3 de rahat 60 fps alıyorlar darboğaz söz konusu bile değil ekran kartını %100 kullanıyor işlemci de 80 civarı

Öyle olması gerek ama bak mesela şuan WRC Rally 5 indi test ediyorum fps drop oluyor onun nedeni de işlemci %100 e çıkınca oluyor ve %100 de iken ekran kartı %50 de en fazla bu nasıl oluyor anlamadım gitti resmen besleyemiyor, acaba nasıl bir sorun var da böyle oluyor anlamadım ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı