Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım. Bu sistemde Msi'ın 4gb lık gtx960 modelini almayı planlıyorum ancak bu ekran kartı beni kaç yıl ultrada veya high da oynatır ?
bence 2-3yıl daha götürür sonra yavaş yavaş ayarları kısmaya başlarsın büyük ihtimal. Bütceniz varsa gtx 970 öneririm aralarında 200-300lira fark var biriktirin bence.Gtx 970de 3-4yıl götürür.
kardeşim bence 2 yıl high ultrada oynarsın 3. yıl yavaş yavaş ayarları kısmaya başlarsın 4. den 8. yıla kadar en kısık ayarlarda rahat rahat oynarsın ben 6-7-8 yıldır gt220 kullanıyorum bilmiyorum kaç yıl oldu
Oyun yapımcıları o kadar çok sistem isteyen oyunlar yapmaya cesaret etmezler. Sadece iyi sistemi olanların oynayabildiği oyunlar çok satmaz. Bence 20 sene götürür o kart seni. 4-5 sene ultra oynarsın. O kartın düşük ayarda oynatacağı oyun çıkmaz.