20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
5.000 - 20.000
Başlıkta bütçe 20k denilmiş, bu bütçede 32 inç G65B modeli mevcut. Ultrawide - 34 inç olarak AW3425DWm mevcut. MSI tarafında yine 1-2 monitör vardı diye hatırlıyorum. Ama.

OLED tarafından seçenek yok 32inç de.

Yorumunuz aydınlattı teşekkür ederim.

Samsung G61SD Gaming Odyssey OLED G6 27 2560x1440 OLED Flat 240Hz 0.03ms 1,000,000:1 HDR10+ Gaming FreeSync Premium Pro : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Şu an bu monitör ve boyut daha mantıklı geldi sanırım bunu sipariş geçeceğim.

Hocam siz araştırmanızda 32 inç OLED panellere mi baktınız? 32 inç olup VA paneller oyunda daha iyi olur muydu? Bunu OLED'den bağımsız bir şekilde soruyorum sanıyorum ki yüksek fiyatta zaten OLED oyun için de çok okey.

Hocam OLED baktım VA da daha koyu renk geçişerinse ghosting olur benim daha önce kullandım kaliteli bir VA monitörüm vardı zeki kardeşim kırdı onu hızlı bir reaksiyon verdiğinde hissedişir ghosting oluyor VA önermem VA yerine kaliteli IPS tercih ederim ama bu bütçede OLED alınır.

OLED tarafından seçenek yok 32inç de.

Hocam OLED baktım VA da daha koyu renk geçişerinse ghosting olur benim daha önce kullandım kaliteli bir VA monitörüm vardı zeki kardeşim kırdı onu hızlı bir reaksiyon verdiğinde hissedişir ghosting oluyor VA önermem VA yerine kaliteli IPS tercih ederim ama bu bütçede OLED alınır.

Hocam benimki sizin bütçeniz için çok ideal olmayabilir. Aslında FPS oyunlarda yukarıdan kısa olması bir avantajdır, FPS oyunlarda genelde 21 yada 24 inch önerilir hatta. Açıkçası eğer fiyat 20k civarlarında olacak diyorsanız;

bu monitörü size önerebilirim. Açıkçası monitör işinden benden çok daha iyi anlayan birçok arkadaş var Sosyal'de, benimkisi sadece kullanıcı deniyimi.
hocam bir bakar mısın, işler değişti
öğrenci indirimi ile
1763780062069.png
1763780042566.png

bu senaryoda hangisini tercih etmek mantıklıdır?

Son düzenleme:
öğrenci indirimi ile Eki Görüntüle 2608634Eki Görüntüle 2608633

G6 bu fiyata fena değil alınır. Ama gigabyte 4. Nesil woled çıkardı onu 25-26ya tebilion sinerji vs satıyordu. Onda stok olsa onu tercih edebilirsiniz, aradaki 3-5 bin liraya değecek farkları mevcut. Cs atacaksınız 16:9 panel öneririm 21:9 veya üzeri sorun olacaktır. Bana göre 21:9 tek kişilik oyunlarda daha iyi ama tercih meselesi.

öğrenci indirimi ile Eki Görüntüle 2608634Eki Görüntüle 2608633

G91SD epey iyi fiyata düşüyor bence. Benim kullandığım model de o ve fiyat bana kalırsa harika. 1 senedir kullanıyorum. Dediğim gibi FPS oyunlarda OLED olması sebebiyle hiçbir problem yaşamayacaksınız. Kenar boşlukları simsiyah olduğu için sizi hiç rahatsız etmeyecek. Malzeme kalitesi de gayet iyi.

G91SD epey iyi fiyata düşüyor bence. Benim kullandığım model de o ve fiyat bana kalırsa harika. 1 senedir kullanıyorum. Dediğim gibi FPS oyunlarda OLED olması sebebiyle hiçbir problem yaşamayacaksınız. Kenar boşlukları simsiyah olduğu için sizi hiç rahatsız etmeyecek. Malzeme kalitesi de gayet iyi.
hocam sen 2 tane 27lik monitöre sahip oluyorum demiştin ayarlardan, olmadı oyun sorununu öyle çözeriz olmaz mı :D

27'' 240Hz'den fedakarlık yapıp 144Hz 49'' seçmek bir düşündürdü Hz konusunda ama boyutu ve paneli olarak dediğiniz gibi baskın geliyor ciddi şekilde, samsung mağazasına gidip gerçekte de görmek istiyorum

Omg bu indirimler ne böyle hocam şimdi şunu demek istiyorum 49inç beni rahatsız etmez arkadaş diyorsan sakın kaçırma diyorsan bu bana çok gelir 27inç benim atığımı alın ama indirimdr bayağı tatlı geldi :D .
ya hocam sorma indirim benim de bütün kriterimi bozdu hiç oled düşünmüyordum ama :D
27deki 240 hzyi arar mıyım 49'' 144de onu bi düşündüm ama 49 çok ağır basıyor şuan :D gönlüm ondan yana

hocam sen 2 tane 27lik monitöre sahip oluyorum demiştin ayarlardan, olmadı oyun sorununu öyle çözeriz olmaz mı :D

27'' 240Hz'den fedakarlık yapıp 144Hz 49'' seçmek bir düşündürdü Hz konusunda ama boyutu ve paneli olarak dediğiniz gibi baskın geliyor ciddi şekilde, samsung mağazasına gidip gerçekte de görmek istiyorum
Görsellerden yola çıkabilirsiniz. Bir görselde çözünürlüğü 2560:1440 yaptım, diğerinde 5120:1440. Sadece masaüstünde 1 saniyelik bir tıklamayla 27 inch bir monitöre sahip olabiliyorsunuz dediğim gibi. Oyun içi ayarlamaya bile uğraşmanıza gerek yok, oyuna girerken monitörü 2560:1440 olarak ayarlamanız yeterli. 😊

Dosya Ekleri

• 1111.jpg
    1111.jpg
    185,6 KB · Görüntüleme: 5
  • 2222.jpg
    2222.jpg
    185,4 KB · Görüntüleme: 5
Görsellerden yola çıkabilirsiniz. Bir görselde çözünürlüğü 2560:1440 yaptım, diğerinde 5120:1440. Sadece masaüstünde 1 saniyelik bir tıklamayla 27 inch bir monitöre sahip olabiliyorsunuz dediğim gibi. Oyun içi ayarlamaya bile uğraşmanıza gerek yok, oyuna girerken monitörü 2560:1440 olarak ayarlamanız yeterli. 😊
WhatsApp Görsel 2025-11-22 saat 14.11.48_799b5650.jpg

normalde plan bu monitörlerin ortasına 27/32 inch gibi bir ekran düşünüyordum fakat galiba bunlardan birine ihtiyacım kalmayacak, ya da bu monitörler 49'' üstüne yükseltip borsacılığa başlarım :D

Eki Görüntüle 2608766

normalde plan bu monitörlerin ortasına 27/32 inch gibi bir ekran düşünüyordum fakat galiba bunlardan birine ihtiyacım kalmayacak, ya da bu monitörler 49'' üstüne yükseltip borsacılığa başlarım :D
Bu monitöre 1 adet Display Port, 1 Adet de HDMI girişi yaparak direkt çift monitör olarak da kullanma seçeneğiniz var. İstediğiniz oyunu çift monitörde çalışıyormuş gibi gösterip yine geniş ekran oynayabilirsiniz NVIDIA üzerinden. Bunu denemedim ama bu şekilde kullananlar da var bilginiz olsun. 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı