GTX 960, İ5 6402P H1Z1 FPS Sorunu

scalp

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

H1Z1 oyununda aşırı derece kasma yaşıyorum şehir dışında pek bir sorun olmasa da şehir içinde rahatsız edici bir kasma var. Nvdia denetim masasından bazı ayarlar yaptım biraz rahatladı fakat hala istediğim şekilde rahat bir oyun oynayamıyorum yardımcı olur musunuz? Diğer oyunlarda bi sıkıntı olmuyor fakat çok ağır bir oyun oynamıyorum h1z1den başka.

Bileşenler:

MSI GTX 960 4GB ekran kartı
İ5 6402P İşlemci
B150 M BAZOKKA anakart
2X 8 GB DDR4 1300 MGHZ RAM
600 W PSU
PHILIPS 223V5LSB2/62 Monitör

Bileşenlerim bunlar internet hızından olabilir diyen arkadaşlar içinde yazıyım interetimi. Süperonline 50MBPS 150GB AKK internet kullanıyorum.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Survival oyunların optimize konusunda sıkıntıları olduğu için bu tür problemleri senin gibi yaşayan sınırsız sayıda insan var. Örneğin ben Rust oynuyorum Fps drop yiyorum deli gibi ama alıştım artık. Optimize bir patch illa ki bir süre sonra gelecektir. İstersen öneri olarak driverların güncel değilse bir güncelle. Sıcaklıklarını kontrol et işlemci ve Ekran kartının. Ama bu olayın bu ikiliden kaynaklandığını düşünmüyorum açıkcası bunu da belirteyim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı