Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. League Of Legends oynarken 8 9 saat sonra 300 FPS aldığım oyun 100 FPS zor oluyor takılmalar ve kasmalar oluyor. Sebebi sizce ne olabilir? Oyunu SSD üzerinden çalıştırıyorum.
Fakat sizce bu kadar güçlü bir kartın oyunda böyle bir sorun yaşatması normal mi? Ayrıca anladığım kadarıyla sıcaklıkla ilgili bir problem değil bu kasma sorunu. Çünkü sıcaklık derecelerim gayet normal. Ekran kartım 30 işlemcim 40. Neden oluyor peki bu kasma sorunu? Özellikle takım savaşlarında oluyor.
Hep donanımsal açıdan bakmak bazen insanı kör edebiliyor. Ben optimizasyon sorununu Windows 10 upgrade ederek çözdüm. Formatı atın, güncelleştirmeleri yapın emin olun FPS artışını farkedeceksiniz. Tabi işletim sistemini SSD'ye kurduğunuzu umuyorum.
300 fps demişsin 8-9 saat sonra 100 düşüyor demişsin doğru mudur. 8-9 saat sonra düşmesi bence gayet normal havalarda sıcak zaten 4 saat oyna 1 saat dinlendir kardeşim.