GTX 960 mı yoksa R9 380 mi ?

Sapphire saçma bir marka mı ?
Nerde sapphire kullanan var, kendilerinde o kart olduğu için kartı çok övüyor buna gerek yok daha düne kadar tost makinası gibi çalışan sapphire asus ve MSI ile soğutma konusunda karşılaştırılması bana komik geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerde sapphire kullanan var , kendilerinde o kart olduğu için kartı çok övüyor buna gerek yok daha düne kadar tost makinası gibi çalışan sapphire asus ve msı ile soğutma konusunda karşılaştırılması bana komik geliyor .
O sizin düşünceniz. Bende Sapphire marka hiç kullanmadım. Ama kullananlardan ve internetteki benchmark testlerinden biliyorum ki o kadar da kötülenecek bir marka değil. Soğutma konusuna da gelince Sapphire markasının sadece Dual-X soğutması biraz sıkıntılıdır. Onun dışında bence gayet güzel kartlar üretiyorlar. Tabii ki de siz Asus veya MSI fan boyu olduğunuz için başka markalara burun kıvırırsınız. Bence yanlış düşünüyorsunuz.

O sizin düşünceniz. Bende Sapphire marka hiç kullanmadım. Ama kullananlardan ve internetteki benchmark testlerinden biliyorum ki o kadar da kötülenecek bir marka değil. Soğutma konusuna da gelince Sapphire markasının sadece Dual-X soğutması biraz sıkıntılıdır. Onun dışında bence gayet güzel kartlar üretiyorlar. Tabii ki de siz Asus veya MSI fan boyu olduğunuz için başka markalara burun kıvırırsınız. Bence yanlış düşünüyorsunuz.
Asus R9 380X Anormal Sıcaklık Sorunu burdan erenbaba nickli kullanıcının yorumuna bakarak sapphire ısınma sorununu anlayabilirsiniz 92 dereceye çıktığını belirtmiş asus 75 dereceyi geçmiyor :) sen kedi ile fareyi karşılaştırıyorsun.

Asus R9 380X Anormal Sıcaklık Sorunu burdan erenbaba nickli kullanıcının yorumuna bakarak sapphire ısınma sorununu anlayabilirsiniz 92 dereceye çıktığını belirtmiş asus 75 dereceyi geçmiyor :) sen kedi ile fareyi karşılaştırıyorsun.

Kartda fabrikasyon sorunu veya herhangi bir nedenden ötürü ısınıyor olabilir. Tek bir çürük bütün firmayı karalayamaz. Asus, Msi kusursuz dersen buna gülerim işte. Nitro ve Nitro+ modellerinde ne kadar sorun çeken varsa Asus ve Msi'dada okadar var. Hele Asus daha 1-2 nesil önceye kadar AMD kartları soğutamıyordu bile bir arkadaşın bunla ilgili konusu vardı, bildiğin Sapphire'den çaktılar soğutma sistemini.

Daha 15 yıl önce kurulmuş olan sapphire markasını msı ve asus ile karşılaştırmak bile çok komik technopat editörleri de dahil olmak üzere sapphire ın tost makinesi gibi çalıştığını belirtiyor zaten Recep ve Ali abinin yorum ve incelemelerini izlerseniz iyi olur.

Daha 15 yıl önce kurulmuş olan sapphire markasını msı ve asus ile karşılaştırmak bile çok komik technopat editörleri de dahil olmak üzere sapphire ın tost makinesi gibi çalıştığını belirtiyor zaten Recep ve Ali abinin yorum ve incelemelerini izlerseniz iyi olur.
Siz hala kaç yıl önceki bilgiler ile konuşmaya devam edin Sapphire konusu üzerinde çok tartışıldı ve bunun gibi bir çok konu bulabilirsiniz, yalnızca Türkiye de değil diğer ülkelerde de çok tercih edilmeye başladı Sapphire.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı