GTX 960 Nvidia Kurulum Programı Başarısız Hatası

imKier

Hectopat
Daha fazla  
GTX 960 modeli var elimde ama bir türlü güncelleyemiyorum, güncellemeye çalıştığımda aşağıdaki fotoğraftaki gibi grafik sürücüsü kuruluyor da hata veriyor. Her türlü Nvidia bileşenini kaldırdım fotoğrafta görebilirsiniz yine kurmaya çalıştım olmuyor. Geforce Experience'ta açılmıyor. Yardım edebilecek var mı?

Screenshot_2.png
Adsız.png
Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum böyle oldu :D Hala yüklenmiyor. Lütfen yardım edin

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    11 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 104
Önce İntel grafik kartını kurunuz sonra NVIDIA'yı yoksa kurulmaz. bilgisayarım > Özellikler> Aygıt yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcılarına bakınız orada iki tane ekran kartı göreceksiniz. Burada Intel grafik kartınızın donanım özelliklerini bulabilirsiniz sayfasından indirip kurun sonra NVIDIA'yı kurabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım toplama. Aygıt yöneticisinde de görüntü bağdaştırıcısını bulamıyorum.

DDU'dan temizleyip dediğiniz şeyi de 50 kere düzgünce yaptım. Çok basit bir şey zaten lakin olmuyor.

Sistemim W8 Pro temiz kurulum. Ve bu arada yoga setleri de dahil çoğu driver'ı yükleyemiyorum

Son düzenleme:
Tek çözüm format gibi gözüküyor. Windows Update'lerden kaynaklı sıkıntı var. Update'i atarken Nvidia Display'e gelince hata veriyor.

Öncelikle bütün NVIDIA sürücülerinin silindiğinden emin ol. DriverSweeper kullan gerekirse.
http://geekdrop.com/files/TakeOwnership.zip adresinden dosyayı indir.
InstallTakeOwnership.reg dosyasına çift tıkla ve açılan pencerede Evet de.
Windows Gezgini'ni aç ve C:\Windows\System32\DriverStore yoluna git.
FileRepository klasörüne sağ tıkla ve Take Ownership de.

Yeniden başlat.

Tekrar yüklemeyi dene, bakalım olacak mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı