GTX 960 Oyunlarda Düşük FPS sorunu

Casper23

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Yaşadığım sorunu sizler ile paylaşmak istiyorum. Öncelikle sistemimi söyleyeyim;
X4 860k işlemci
GTX 960 ekran kartı
8 GB 1866 RAM
Yaşadığım sorun başlıkta da belirttiğim gibi düşük FPS alıyorum sorunu nedir acaba? Darboğaz falan mı oluyor? Özelikle ETS 2'de düşük FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba arkadaşlar. Yaşadığım sorunu sizler ile paylaşmak istiyorum. Öncelikle sistemimi söyleyeyim;
X4 860k işlemci
GTX 960 ekran kartı
8 GB 1866 RAM
Yaşadığım sorun başlıkta da belirttiğim gibi düşük FPS alıyorum sorunu nedir acaba? Darboğaz falan mı oluyor? Özelikle ETS 2'de düşük FPS alıyorum.
Kaç FPS alıyorsunuz?

Zorlama dememmek gerekir tam performans vermiyo demek gerekir

Ekran kartı %99 kullanılması gerekir 960 bu oyunda tam performans vermesi gerekir sürücüleri güncelleyin geforce experience indirerek ekran kartı sürücülerini güncel tutabilirsiniz ve oyunları optimize edebilirsiniz

Zorlama dememmek gerekir tam performans vermiyo demek gerekir

Ekran kartı %99 kullanılması gerekir 960 bu oyunda tam performans vermesi gerekir sürücüleri güncelleyin geforce experience indirerek ekran kartı sürücülerini güncel tutabilirsiniz ve oyunları optimize edebilirsiniz
Darboğaz o yüzdeye bakılmaz kullanımını gösterir o yüzde ve Recep Baltaş Intel Pentium ile Titan X çalıştırdı. Recep Baltaş Titan X ile Minecraft oynarken yüzde yetmişti ve GPU kullanımı gayet düşük çünkü Minecraft fazla yormuyor demişti.
@Recep Baltaş

Darboğaz o yüzdeye bakılmaz kullanımını gösterir o yüzde ve Recep Baltaş Intel Pentium ile Titan X çalıştırdı. Recep Baltaş Titan X ile Minecraft oynarken yüzde yetmişti ve GPU kullanımı gayet düşük çünkü Minecraft fazla yormuyor demişti.
@Recep Baltaş
1.'si şuan kimse minecraft'tan bahsetmiyor. 2.'si darboğaz CPU kullanımının yüzde yüz ve dolaylarında seyretmesiyle GPU'ya güç yetirememesi ve dolayısıyla da FPS kaybedilmesidir. Titan X çok güçlü bir kart. Eğer oyunlarda grafik ayarlarını yükseltirseniz işlemciye binen yükü azaltıp GPU'ya binen yükü arttırırsınız ve bu şekilde darboğazın önüne az veya çok geçilebilir.

@Recep Baltaş
Doğru ancak burada gta 5 gibi oyunlardan soz ediliyor ve bu oyunlarda sadece güçlü ekran kartları %99 kullanmıyor 1070 1080 gibi kartlar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı