GTX 960 PC alınır mı?

Bütçe
1800
Valorant açmaz demesi komiğime gitti zaten arkadaş anlamak istemiyor sanırım video attı şu an diyorum 130-180 FPS alıyor diyorum fos düşük olur diyor. Fiyat 2000 TL idi son olarak 1800 TL yaptı. Benim monitörüm 1360x768 hocam sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Xeon 2620 ile oynuyor videolarda darboğaz vb olur işlemci isteyen oyunlarda fakat fiyatına göre makul bir PC, fiyat performans açısından. Şu devirde GTX 950'li i7 4 serili PC'yi 4K ya satmıştım geçen yıl, 1800 lira iyi değerlendir derim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant da şimdi test videosu istedim rekabetçi maçda 130-180 FPS hocam.
130-180 FPS mi? İşlemci odaklı bir oyunda tarih öncesi işlemci 130-180 FPS? Adam sizi kandırıyor olabilir. Videodayken sistemi gösterip oyuna girmesini isteyebilir misiniz?
YouTube'dan baktım Xenon X3440 işlemcide en düşük çözünürlük, en düşük ayarlar, 60-100 FPS görüyor. GTA 5'te bile en düşük ayarlar overclocklu cayır cayır kasıyor. Adamın sizi kandırıyor olabilme ihtimali var.

Son düzenleme:
Optimizasyon sorunu var Valorant'ta şu an. Video ne zamandan? Link atar mısın?

Güzel kardeşim alacağım arkadaş WhatsApp'dan video attı. Ondan bahsediyorum.

130-180 FPS mi? İşlemci odaklı bir oyunda tarih öncesi işlemci 130-180 FPS? Adam sizi kandırıyor olabilir. Videodayken sistemi gösterip oyuna girmesini isteyebilir misiniz?
YouTube'dan baktım xenon X3440 işlemcide en düşük çözünürlük, en düşük ayarlar, 60-100 FPS görüyor. GTA 5'te bile en düşük ayarlar overclocklu cayır cayır kasıyor. Adamın sizi kandırıyor olabilme ihtimali var.

Video linki atar mısın sanirin GT 9500'li videoya baktın güzel kardeşim ekstra olarak arkadaş gel istedeğin oyuna gir istediğin testi yap ben kefilim diyor. Test edip alabileceğim bir bilgisayar.
Xeon 2620 ile oynuyor videolar da darboğaz vb olur işlemci isteyen oyunlarda fakat fiyatına göre makul bir PC fiyat performans açısından şu devirde GTX 950'li i7 4 serili PC'yi 4K ya satmıştım geçen yıl 1800 lira iyi değerlendir derim ben.

Hocam nasıl darboğaz olur gözünü seveyim bu işlemciyi RX 570 ile kullanan var. PCdeki işlemci overclocklu 3.6 GHz.

Güzel kardeşim alacağım arkadaş WhatsApp'dan video attı. Ondan bahsediyorum.

Video linki atar mısın sanirin GT 9500'li videoya baktın güzel kardeşim ekstra olarak arkadaş gel istedeğin oyuna gir istediğin testi yap ben kefilim diyor. Test edip alabileceğim bir bilgisayar.

Hocam nasıl darboğaz olur gözünü seveyim bu işlemciyi RX 570 ile kullanan var. PCdeki işlemci overclocklu 3.6 GHz.
Bizim burada bir esnafı kandırmışlardı. Gel kefilim falan demişti adam gidip baktı çok iyi açıyor. Getirdi kasa bomboş. Kasanın içine başka birşey koymuş. Testi öyle yaptırıp aldırmış.

Bizim burada bir esnafı kandırmışlardı. Gel kefilim falan demişti adam gidip baktı çok iyi açıyor. Getirdi kasa bomboş. Kasanın içine başka bir şey koymuş. Testi öyle yaptırıp aldırmış.

Güzel kardeşim gidip bilgisayarın start düğmesine ben basacağım FurMark testini yapacağım. Daha sonra oyun testini yapacağım bilgisayarın kapatma düğmesine basıp fanlarının durduğunu gözlemliycem acaba başka bilgisayar olabilir mi diye. Daha sonra kasanın içini açıp parçaları kontrol edip teslim alacağım.

Valorant işlemci tabanlı. Bu işlemci yerine daha yeni bir işlemci lazım. Ayrıca Valorant son zamanlarda optimizasyon sorunu çekmekte. FPS düşük olur.
İşlemci sağlam bir overclockla çok yüksek ekran kartlarını bile taşıyabiliyor. Kötü bir işlemci değil. Diğer mesajda da GTX 960'a kötü demişsiniz. Yanlış yorumlar yapmayın.

@ErdemSz hocam bu arada sistem çok iyi, şu zamanda sadece GTX 960 bile 1300 Lirayken hiç kaçırmayın derim. Gerekli testleri yapın sağlamsa direk alın.

İşlemci sağlam bir overclockla çok yüksek ekran kartlarını bile taşıyabiliyor. Kötü bir işlemci değil. Diğer mesajda da GTX 960'a kötü demişsiniz. Yanlış yorumlar yapmayın.

@ErdemSz hocam bu arada sistem çok iyi, şu zamanda sadece GTX 960 bile 1300 lirayken hiç kaçırmayın derim. Gerekli testleri yapın sağlamsa direk alın.

Sonunda adam akıllı birisi xenon X3440'a çöp der diğeri GTX 960'a çöp der. Ben GTX 1050 ile 1360x768 Low ayarlarda The Witcher 3 70-90 FPS alıyordum. Bu sistem benim işimi rahatlıkla görür zaten ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum o oyunuda 60 FPS'ye sabitleyip oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı