Letgo'dan GTX 960 alınır mı?

hamza4335

Decapat
Arkadaşlar Letgo’da tanıştığım bir adamdan bu kartı almaya karar verdim.
550TL’ye anlaştık adam aile babası bi zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Adam kendisine 1060 aldığı için satıyormuş. Test videolarını attı gayet iyi takarken bile gösterdi ekran kartını fotoğraf bırakırım ama ben hiç test etmeden almayı düşünüyorum sıkıntılı olur mu? Adam zaten test videolarını falan her şeyi attı. Sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar adam takarken attığı foto da bu:

372132

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Letgo’da tanıştığım bir adamdan bu kartı almaya karar verdim.
550TL’ye anlaştık adam aile babası bi zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Adam kendisine 1060 aldığı için satıyormuş. Test videolarını attı gayet iyi takarken bile gösterdi ekran kartını fotoğraf bırakırım ama ben hiç test etmeden almayı düşünüyorum sıkıntılı olur mu? Adam zaten test videolarını falan her şeyi attı. Sizin düşüncelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar adam takarken attığı foto da bu:

Eki Görüntüle 372132
Pek bi sorun teşkil edermiş gibi durmuyor ama sen yinede test et veya böyle bir imkanın yoksa WP görüntülü görüşme ile test ettir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı