Kadir Üzel Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #1 28 Ağustos tarihinde MSİ GTX 960 4G modelini aldım o zamandan beri kullanıyorum. 2 haftaya yakın bir zamandır GTA 5'e girdiğim de ''dızz'' diye bir ses geliyor. Sorun nedir ve servise göndersem düzeltilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2016
28 Ağustos tarihinde MSİ GTX 960 4G modelini aldım o zamandan beri kullanıyorum. 2 haftaya yakın bir zamandır GTA 5'e girdiğim de ''dızz'' diye bir ses geliyor. Sorun nedir ve servise göndersem düzeltilir mi?
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #2 Fan bir kablo ya da başka birşey e sürüyor olabilir. Artı 0 Eksi
rosberq Hectopat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 124 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 18 Ocak 2016 #3 Tam bilmiyorum ama "Coil Whine" diye araştır istersen belki sorun bu olabilir. Artı 0 Eksi
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 18 Ocak 2016 #4 CW olma ihtimali yüksek. Karta FurMark testi yapın ses iyice artıyorsa CW sorunudur büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 18 Ocak 2016 #5 Yüksek ihtimal kartınızda CW var, bir zararı yoktur. Servise gönderin yüksek ihtimal yenisini yollayacaklardır. Artı 0 Eksi
Yüksek ihtimal kartınızda CW var, bir zararı yoktur. Servise gönderin yüksek ihtimal yenisini yollayacaklardır.
KS KS Kadir Üzel Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #6 catintayme dedi: Fan bir kablo ya da başka birşey e sürüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır onu kontrol ettim sanırım CW sorunu sanırım. Kasamın yan taraflarında iki adet 8 MM fan var bunlar baya bir ses çıkarıyor. O halde bile ekran kartından gelen ses onların sesini bastırıyor. Artı 0 Eksi
catintayme dedi: Fan bir kablo ya da başka birşey e sürüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır onu kontrol ettim sanırım CW sorunu sanırım. Kasamın yan taraflarında iki adet 8 MM fan var bunlar baya bir ses çıkarıyor. O halde bile ekran kartından gelen ses onların sesini bastırıyor.