GTX 960 Sistem Açılışta Kapanması

Makaleler
5
Merhaba, iki gündür bilgisayarım açılırken kendiliğinden kapanıyor. Açma kapatma düğmesine bastığımda fanlar dönüyor sesler geliyor fakat sonra kapanıyor. Kapandıktan sonra tekrar düğmeye bastığımda açılıyor. Her seferinde böyle mi olacak bu? Bilgisayara da zarar verebileceğini düşünüyorum.
  • Bileşenler: Intel i5 4570
  • GTX 960 MSI 2G
  • 4GB DDR3
  • Corsair CX600
  • MSI H81M E35 V2
Kasayı toplayalı 11 ay oldu ve daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Kasanın temizliğini bir hafta önce falan yaptım.

Bellekleri yerinden hiç çıkarmadım. Bilgisayarımı açtığımda Windows güncellemeleri yüklemesi tamamlanamadı gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum ve bilgisayarımı yeniden başlatmamı söylüyor. Ne kadar yeniden başlatırsam başlatayım tekrar yeniden başlatmamı istiyor.
Güncelleme: Aygıt yöneticisinde 3 tane sürücüsü yüklenmemiş aygıt olduğu yazıyor. Büyük ihtimalle sorun bunlardan kaynaklanıyor. Otomatik olarak bulmasını istediğimde de bulamıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı