GTX 960 Sistem Reset Sorunu

Massivec

Hectopat
Daha fazla  
Merhablar öncelikle arkadaşlar. Bilgisayarım oyun oynarken maalesef kendini resetliyor ve açtığımda BIOS ayarlarına yönlendiriyor. Isılar normal 39 ve 31 derece civarı. 4 tane fan var zaten, neyse BIOS ayarlarına gelmeden önceki ekranda altta bu yazıyla karşılaştım.

Power supply surges detected during the previous power on. ASUS Anti - Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit!(Translate'den çevirdiğim kadarıyla''Az onceki iktidar sırasında güç kaynağı dalgalanmaları tespit edildi. ASUS Anti - Surge dengesiz güç kaynağı ünitesini korumak için devreye girdi!'')
Çevirmenin ne kadar doğru olduğunu bilemem ancak ben yinede bilgisayarımın özelliklerini atayım.

İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-4690K CPU @ 3.50GHz
RAM : 8,00 GB
Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci.
Ekran Kartı : MSI GTX960 Gaming 2G
Ana Kart : ASUS Z97-A

Son düzenleyen: Moderatör:
@samet67671 Öncelikle merhabalar tekrardan :) 1 haftadır sorun yoktu gayet güzel güzel geçiniyordum ancak yine resetlere başlayınca kafam iyice attı sinirden çıldıracağım size uğrayım dedim.Kullandığım PSU kasamın kendi PSU'su.Cooler Master Elite 500W güç kaynağı.Şunu da eklemeliyim;bu işlerden pek anlamam.BIOS nasıl sıfırlanır?Ayrıca BIOS'tan Anti-Surge kapatmayı bulamadım.Anti-Surge kapatmak tehlikelimidir?Bunların yanıtını alırsam çok mutlu olurum :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı