GTX 960 sistem yüksek disk ve bellek kullanım sorunu

asgfdasdfasdf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar henüz yeni bir masaüstü bilgisayar dizdim ama bu yüksek bellek kullanımından(daha sık oluyor) ve bazen de yüksek disk kullanımından bilgisayarım aşırı donuyor . CS:GO oynarken bile rahat vermiyor. Bilgisayarı kapatıp açınca sorun çözülse de bir süre sonra kapatıp açınca da işe yaramıyor ve sistem geri dönüşüm yapmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarda sadece oyun oynuyorum ve tek bir siteden dizi izliyorum genelde başka sitelere bile girmiyorum neredeyse. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Özellikler;
  • MSI Z170A M5 anakart
  • Intel i7 6600
  • Msi GeForce GTX 960
  • 8 GB Corsair Vengeance 2666MHz RAM
  • WD 1 TB 7200 RPM harddisk

RAM düşük sanırım ama 8 GB diye bu kadar donmaması gerektiğini düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu? Yeni bir problem daha çıktı gece indirme yapıyorum sabah bilgisayar kilitlenmiş oluyor hdd ışığı sabit yanıyor ve mouse donarak hareket ediyor. Sebebi hakkında fikri olan varsa bilgilendirirse çok mutlu olurum bir süredir canımı sıktı bu sorun.

Up

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı