Nvidia ekran kartları yazılım olarak AMD ekran kartlarından üstün ancak R9 390 GTX 960'dan daha daha performanslı bir ekran kartıdır. Egehan hocam çok güzel bir sistem toplamış. O sistemi almanızı tavsiye ediyorum.Şu model şimdi günümüz oyunlarını ultrada oynatmazmı nvidia ekran kartı istiyorum
yardımcı olursan çok sevinirim be kardeşimAnakart, işlemci ve RAM uyumsuz.
Örneğin bu sistem, benim topladığım sistemle neredeyse aynı ama ekran kartı daha iyi. Sinerjiden alacaksınız bu sistemi, Vatan' dan alacaksınız benim önerdiğim sistemi alınız.İlla Nvidia istiyorsan bunu önerebilirim. Tavsiyem Sapphire 11244-01-41G R9 390 ATI alman.Eki Görüntüle 137689
Kardeşim oyun performansı iyi değilmi güncel oyunlarda çünkü çok güzel sistem kurmuşsun kafama yattıR9 390 alınabilir. Ama Nvidia almak istiyorsanız bu sistemi öneririm. Üstelik Vatan PC' den alırsanız biraz pahalıya gelebilir. Diğer arkadaşlar gibi sinerji' den toplarsanız GTX 970 tabanlı bir sistem alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 137690
Örneğin bu sistem, benim topladığım sistemle neredeyse aynı ama ekran kartı daha iyi. Sinerjiden alacaksınız bu sistemi, Vatan' dan alacaksınız benim önerdiğim sistemi alınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.