GTX 960 Sistem

Kardeşim oyun performansı iyi değilmi güncel oyunlarda çünkü çok güzel sistem kurmuşsun kafama yattı :)
Tabi ki çok iyi bir sistem. Sizi kullanımına göre götürür bayağı. Ama daha fazla götürmesini istiyorsanız dediğim gibi, sinerjiden GTX 970 tabanlı bir sistem almalısınız. GTX 970' in en iyi modeli bana göre GALAX. Ama daha fazla yazılım desteği istiyorsanız MSI GTX 970 alabilirsiniz.

Tabi ki çok iyi bir sistem. Sizi kullanımına göre götürür bayağı. Ama daha fazla götürmesini istiyorsanız dediğim gibi, sinerjiden GTX 970 tabanlı bir sistem almalısınız. GTX 970' in en iyi modeli bana göre GALAX. Ama daha fazla yazılım desteği istiyorsanız MSI GTX 970 alabilirsiniz.
Soğutucu gerekmiyormu ?

Galaxy 97NPH6DT8RVZ Nvidia Gtx 970 için fiyatına göre en iyisi bu.
vatandan toplucam internetten sipariş olmıcak :)

Hayır. İşlemci O.C. edilemiyor. Bu nedenle kutunun içinden çıkan stok soğutucu yeterlidir. Eğer ses yaparsa ve rahatsız olursanız ileride alabilirsiniz.
sağolun gösterdiniz sistem acayip kafama yattı yaza doğru düşnüüyorum ve bu pc iyi performans verir diye düşünüyorum inşallah uyum sorunu yoktur :D

3250.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı