overclocker phiko
Megapat
Hocam geçen adamın biri i3 4150 Gt 730 sistemi sadece kasa 700 e verdi. Keşke biraz bekleseydiniz bu işin acelesi olmaz.Ben napayım şimdi. Boş yere kendimi yiyip bitireceğim. Çok üzüldüm gerçekten ya. Of of!
Hocam geçen adamın biri i3 4150 Gt 730 sistemi sadece kasa 700 e verdi. Keşke biraz bekleseydiniz bu işin acelesi olmaz.Ben napayım şimdi. Boş yere kendimi yiyip bitireceğim. Çok üzüldüm gerçekten ya. Of of!
Siz umutlanmayın bence geri vermez.Sattığım kişiyle bir görüşeyim. Siz bana bir iletişim bırakın belki düşük bir ihtimalle de olsa sistemi size veririm. Ama çok düşük bir ihtimal.
Ben kasasız güç kaynaksız ve monitörsüz, iki yıllık i3 4130, H87-Plus, GTX 660, 8GB RAM Sistemi 750'ye verdim.Letgo gibi uygulamalarda ürünler çok ucuz ben de kendimi ucuzluğa kaptırdım galiba. Dayanamayıp ucuza sattım.![]()
SSD'de mi vardı ben gider adamı döver alırdım sistemi.Ah biraz erken atsaydınız keşke. Alıcıya sordum. Sistemi kaptı daha vermiyor.
Bir de siz ne oldu bilmiyorsunuz. Kimse almıyor diye açıklama kısmına SSD de ekledim. Alıcı da SSD yazdığım an bana mesaj attı. SSD de son dakika gitti ellerimden.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.